SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN. S-a încheiat meciul dintre Angelique Kerber și Madison Keys » Știm cine o așteaptă pe Simona Halep în semifinale

FOTO: Guliver/ Getty Images +13   FOTO
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 03:14

Angelique Kerber (30 de ani, 16 WTA) a continuat în această dimineață forma incredibilă arătată în acest an. Nemțoaica a demolat-o pe Madison Keys (22 de ani, 20 WTA) în sferturile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 6-2, după doar 51 de minute.

Kerber merge în semfinale, unde o așteaptă pe Simona Halep.

 

Kerber a început furtunos meciul, etalând același joc agresiv pe care l-a arătat tot turneul. A lovit adânc, a împins-o mult în spatele liniei de fund pe Keys, care nu a găsit răspunsuri la loviturile extrem de bine plasate ale lui Angelique Kerber.

Nemțoaica și-a adjudecat primul set după doar 22 de minute, timp în care a reușit să facă trei break-uri. Cu excepția game-ului secund, unde a avut două șanse de a face rebreak, Keys a fost inexistentă la retur. 

Keys a început dezastruos și manșa secundă, comițând numeroase greșeli neforțate care au ajutat-o pe Kerber să se desprindă rapid la 3-0.

De acolo, Madison Keys a făcut cele mai bune două game-uri ale partidei, realizând singurul său break din meci. Nu a fost însă suficient, Kerber dezlănțuindu-se din nou și închizând setul la 2, după 29 de minute. 

Deși pierduse doar 19 game-uri tot turneul, americanca a fost neputincioasă în fața jocului agresiv prestat de Kerber. Eleva lui Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a lovit excelent atât cu forehand-ul cât și cu backhand-ul, a returnat de fiecare dată incomod și a servit plasat.

De parcă totul nu era de ajuns, venirile neinspirate la fileu ale lui Keys au fost taxate cu stil de Kerber, care a  izbutit o pleiadă de loburi și passing-uri de toată frumusețea. 

Nemțoaica s-a calificat în semifinale la Australian Open, unde încearcă să repete performanța din 2016, când a câștigat trofeul

Angelique Kerber se va duela în semifinale cu Simona Halep.

Prima semifinală de la Australian Open e deja stabilită, Elise Mertens urmând să se dueleze joi cu Caroline Wozniacki. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
1686528718075067
Cristian Spataru  •  24 Ianuarie 2018, 10:23

MPLTTEV...mai speri încă??? Bunicii tăi te-au educat că ..."nemții sunt ăia răi care au pornit războaie și nu merită să mai existe"..nu???Am vești proaste pt. tine prietene...au pierdut dar sunt așa de" sus"față de noi "câștigătorii " că faci spondiloza tot privind spre ei...și Kerber e nemțoaică și lupta e felul ei de a fi și e om...anul trecut a demonstrat că poate pierde la oricine dar tu nu ai văzut și partea asta...PACE!!!

ceaiuri
ceaiuri  •  24 Ianuarie 2018, 09:41

americanca jucatoare de moral a fost o prada usoara pt nemtoaica

1456305941099331
Margarit George  •  24 Ianuarie 2018, 09:22
Postat de mvradulescu pe 24 Ianuarie 2018, 08:25

E folositor să „cugeți” ... Apropo, dece te deranjează așa tare probabilitatea ca jucătoarea româncă să fie în semifinale ?

Asa sunt unii facuti, sa comenteze pe invers tot timpul. Na mai clevetitorilor ca Halep e in semifinale in toata ciuda voastra!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează