SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Aproape de vîrful personal » Simona Halep joacă pentru un loc în săptămîna a doua la US Open

Simona Halep continuă turneul de la US Open încrezătoare
Simona Halep continuă turneul de la US Open încrezătoare

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 00:00

A doua jucătoare a lumii o întîlnește pe americanca Shelby Rogers, 154 WTA. O victorie i-ar aduce egalarea celei mai bune performanțe de la New York, reușită în 2013.

Meciul va fi sîmbătă spre duminică, la ora 2:00, pe Eurosport 2 și liveTEXT GSP.ro.

Simona a legat două victorii la New York, lucru pe care nu-l mai izbutise în turneele de Mare Șlem de la Australian Open. Sîmbătă, ea va încerca să pună în acest șirag încă o izbîndă, după cele reușite în fața Marinei Erakovic și a Katerinei Bondarenko.

Adversara din turul al treilea îi va fi Shelby Rogers, aflată la cea mai bună performanță a sa în competițiile de Mare Șlem.

Americanca are 22 de ani, vine din calificări și nu a cîștigat nici un turneu WTA, iar cel mai bun loc ocupat în ierarhia mondială a fost 70, în septembrie 2014.

"Abia aștept să joc contra ei. De aceea facem sportul acesta. Pentru a avansa cît mai mult și pentru a juca împotriva jucătoarelor tari. Sper să pot să aduc pe teren cel mai bun joc al meu. O să lupt pînă la ultima picătură de energie. Vreau doar să mă bucur de această experiență pentru că am avut parte de niște săptămîni incredibile", a spus Shelby.

Halep și Rogers nu s-au mai intersectat pînă acum în circuitul profesionist. Acest meci îi oferă româncei șansa de a pătrunde în săptămîna a doua a unui turneu de Mare Șlem pentru a șasea oară în carieră.

"Sînt deja de aproape doi ani în Top 10, dar simt că sînt o jucătoare normală. Nu mă gîndesc că ocup locul al doilea sau al cincilea sau al șaselea. Nu contează prea mult, dar mă face să mă simt mai puternică. Știu că poziția în clasament aduce presiune și așteptări, dar acum sînt mai bine decît eram în urmă cu cîteva luni"
Simona Halep

9-5este raportul dintre victoriile și înfrîngerile Simonei în cele șase participări

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează