SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Aproape gata » Vilele lui Federer din staţiunea Valbella sînt aproape de finalizare

Vila lui Federer din Valbella.
Vila lui Federer din Valbella.

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 noiembrie 2012 20:57

Roger Federer şi familia sa ar putea petrece Crăciunul în casele de lux din staţiunea elveţiană Valbella, a căror construcţie a început acum doi ani.

Ziarul elveţian Aargauer Zeitung susţine că Federer şi ai săi se pot muta în casă nouă pînă la finalul anului. Fostul lider mondial şi soţia sa şi-au dorit să aibă un loc de vacanţă cît mai confortabil. Lucrările au început în 2010, iar cele două vile au fost numite Bella Vista A şi Bella Vista B. Prima este pentru Roger, Mirka şi gemene, iar cea de-a doua pentru părinţii lui. Domeniul pe care au fost construite are 8.000 de metri pătraţi. Cele mai recente poze arată că totul este aproape gata.

Printre lucurile care au impresionat atunci cînd s-au aflat detaliile proiectului au fost bucătăria de 60 de metri pătraţi, un living XXL, o cameră de 100 de metri pătraţi destinată jocurilor, o zonă de relaxare cu piscină şi facilităţi spa şi un garaj pentru nouă maşini.

Arhitectul care s-a ocupat de proiect a estimat că totul va costa în jur de şase milioane de franci elveţieni, dar se pare că au mai fost adăugate două milioane pentru ca totul să fie aşa cum şi-a dorit familia Federer. Mobilarea celor două vile va costa şi ea alte două milioane. Roger Federer nu a dorit să divulge momentul în care el şi familia vor inaugura vilele.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pophki
pophki  •  16 Noiembrie 2012, 14:05

Federer un mare sportiv ,DAR tu care ai scris acest articol se vede ca nu esti capabil de NIMIC sau mai mult ca jurnalist...imi imaginez ca ai un caracten de 2bani.

playmaker
playmaker  •  16 Noiembrie 2012, 13:23

Sunt curios daca macar cei mai impatimiti oameni dupa tenis sunt interesati macar 1% despre vilele lui Federer. Va astept cu urmatorul articol despre vilele lui.. sa zicem M Jordan. Ia uimiti-ne. Ps vreau sa stiu NEAPARAT si cate rolexuri are fiecare si daca au cate unul la fiecare mana si daca sunt asa bazati daca au si la glezna ca sa fie treaba treaba si stirea din sport stire nu de alta. Ps la ps , faina campania aia antiarticole tabloid si de 2 lei (vechi)

widbiw
widbiw  •  16 Noiembrie 2012, 13:12

ce stire ... si mai ziceti de altii

Vezi toate comentariile (4)
Comentează