SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, VICTORIE LA TAS

Atac fără menajamente la Simona Halep: „Trișorii scapă întotdeauna”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 08:25 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 21:24

Simona Halep (32 de ani) a avut câștig de cauză la TAS, iar suspendarea pentru dopaj i-a fost redusă de la 4 ani la 9 luni. Însă victoria în instanță nu l-a convins pe Brett Connors, fiul legendarului Jimmy Connors, cel care o numește pe jucătoarea de tenis din Constanța „trișoare”.

Simona Halep se pregătește să revină pe teren, va juca la Miami Open, primul turneu după victoria de la TAS. Competiția de 1000 de puncte WTA debutează pe 19 martie.

Întâlnire decisivă pentru Halep la Miami: „Mi-a scris un mesaj. E mult mai bine să discutăm față în față”
WTA MIAMI
Întâlnire decisivă pentru Halep la Miami: „Mi-a scris un mesaj. E mult mai bine să discutăm față în față”

Însă, deși TAS a dat un verdict clar, iar cei 3 arbitri TAS au votat în unanimitate în favoarea ei, cazul româncei încă face valuri în lumea tenisului.

Fiul lui Jimmy Connors, despre Simona Halep: „Trișorii scapă mereu”

„Un vechi proverb spune că trișorii scapă mereu și sunt cu un pas înaintea celor care fac teste doping. Dacă ne uităm în istoria tenisului, sunt puțini cei care au fost prinși dopați. Iar cei prinși nu reprezintă nume mari, cu o excepție, Sharapova, poate două, dacă o punem și pe Halep.

Deci, cu toate testele care sunt în sport, vreți să îmi spuneți că doar câțiva jucători de nivel scăzut se dopează?”, a comentat Brett Connors, citat de tennisupdate.

Connors jr. este producător al televiziunii americane Tennis Channel și are un podcast despre tenis.

Jimmy Connors, tatăl lui Brett, e unul dintre cei mai importanți jucători de tenis din istorie, cu 8 titluri de Grand Slam în palmares.

Simona Halep revine pe teren: „Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcere și după aceea o să-mi setez obiectivele”

„E foarte devreme să mă gândesc la rezultate. Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcere. Miami e un turneu bun, mi-a plăcut mereu să joc acolo. Însă e greu acum să spun ceva.

Am deja un an și jumătate de când nu joc meciuri oficiale și e greu să-mi dau cu părerea acum. Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcere și după aceea o să-mi setez obiectivele.

Încă nu m-am gândit la ce turnee voi mai participa. Vreau să văd cum e la Miami și după aceea voi decide. N-am mai stat niciodată atât de mult. Vreau să o iau săptămână cu săptămână și să văd cum intru în formă. Va fi destul de dificil”, a spus Halep la plecarea spre Miami.

VIDEO. Halep nu exclude o nouă colaborare cu Darren Cahill: „Mi-a fost alături, mă ajută și acum să-mi gestionez întoarcerea în circuit”

Citește și:

Ce urmează pentru Simona Halep? Cum au revenit 3 jucătoare de tenis suspendate pentru dopaj
Viitor
Ce urmează pentru Simona Halep? Cum au revenit 3 jucătoare de tenis suspendate pentru dopaj
Dezvăluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”
DEZVĂLUIRI
Dezvăluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
monika.
monika.  •  14 Martie 2024, 16:01

Mhmm, nimeni n-a fost prins, se dau condamnari din ciuda, iar substanta dopanta gasita e de fapt glucoza. Bravo! E cazul sa ne revenim. Fair play!

monika.
monika.  •  14 Martie 2024, 15:56

“ The old saying is the cheaters are always ahead of the testing. You know, so like, if you look at the history of tennis, the amount of people who’ ve been popped for PEDs is pretty low”. Se stie de mult ( afirmatii publice, articole, inclusiv de specialitate) ca metodele de dopaj sunt, frecvent, inaintea testarilor ( ex. ciclisti negativi la substanta X, dar gasiti pozitivi pe probe biologice vechi, congelate, cand substanta abia aparuse pentru tratament).

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Martie 2024, 07:20
Postat de donqhote pe 13 Martie 2024, 17:34

dubiile nu sunt daca Simona este sau nu un nume mare (cum ar putea fi vreun dubiu?) ci daca Simona a fost cu adevarat prinsa, din moment ce sentinta TAS este mai aproape de neglijenta decat de dopare voluntara.

Posibil. Si m-am gandit si la varianta asta, dar n-am vrut sa dau dovada de interpretare excesiv de pozitiva. :-)

Vezi toate comentariile (51)
Comentează