SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Atac frontal la o legendă a tenisului! Ilie Năstase propune să i se retragă toate trofeele: "A furat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 12:38

Ilie Năstase continuă seria de atacuri asupra jucătorilor de tenis. După ce a spus de Simona Halep că nu este normală decizia ei de a nu participa la Fed Cup, acum fostul lider ATP mai face o victimă.

De această dată Andre Agassi a fost cel care a picat în gura lui Ilie Năstase. Americanul care a cîștigat 60 de turnee, dintre care opt de Grand Slam, dar a recunoscut că atunci cînd a fost jucător s-a dopat, lucru ce l-a făcut pe fostul tenismen român să răbufnească.

"Nu sînt de acord cu ceea ce-a făcut Agassi. Trebuia s-o spună atunci cînd a făcut-o, nu acum. E o situație negativă pentru tenis. Nu e drept ca el să dezvăluie lucrurile astea după ce s-a retras. A cîștigat atîtea turnee și a recunoscut abia după.

Dacă eram în locul celor de la Federația Internațională de Tenis i-aș fi retras toate trofeele. Dacă e la fel ca Armstrong?

E un sportiv care a furat. E ușor să recunoști după. Nu e corect ceea ce-a făcut Agassi. Păcat, pentru că mi-a placut cum a jucat, dar dacă furi nu esti un campion", a spus Ilie Năstase, conform Calcio Web.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
711219195654931
Ioan Faliboga  •  18 Aprilie 2015, 02:06

Am inteles caci Simona a fost sprijinita ,financiar, de tatal ei. In acest caz, poate juca pt. propriul interes. De ce sa joace pt. Romania?

madskills
madskills  •  17 Aprilie 2015, 20:12

Ce uita Ilie sa mentioneze, este ca exista doua categorii de sportivi: care se dopeaza si care nu recunosc ! In ORICE sport. Si dopping inseamna orice altceva in afara de ce se gaseste in natura. Nu exista sportiv sa nu ia suplimente (daca vreti sa le spuneti asa). Altfel n-ar rezista ritmuliro draconice, cu meciuri de 3-4 ore odata la 2 zile, n-ar juca 40 de meciuri pe sezon la turatie maxima sau n-ar pedala zi de zi 150-180 de km, urcand pe munti. Nu mai fiti naivi :) Fara dopping n-ar mai exista sport.

spivak
spivak  •  17 Aprilie 2015, 19:15

Tânăr, bogat, american, celebru... Cam ce şanse ar fi fost să NU se drogheze?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează