SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

ATP ROMA. Surpriză majoră: Rafael Nadal, eliminat în sferturi de jucătorul pe care îl învinsese de nouă ori în carieră

Nadal a fost eliminat de la Roma. foto: Guliver/Getty Images
Nadal a fost eliminat de la Roma. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 00:39 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 00:44

Rafael Nadal (34 de ani, 2 ATP), marele favorit al turneului de la Roma, a fost eliminat în sferturile de finală ale competiției de la Foro Italico. Spaniolul n-a avut prea multe șanse în fața argentinianului Diego Schwartzman (15 ATP, 28 de ani, care l-a învins în două seturi, scor 6-2, 7-5. 

Învins în cele nouă meciuri directe disputate până acum cu Nadal, Diego Schwartzman a avut o evoluție entuziasmantă în partida de la Roma. Micuțul argentinian nu a greșit aproape deloc și a profitat și de procentajele extrem de scăzute avute de iberic pe propriul serviciu. Schwartzman a dominat schimburile de pe linia de fund cu Nadal și a găsit rezolvări remarcabile la puținele momente din meci în care spaniolul a jucat ofensiv. 

ATP ROMA. Surpriză majoră: Rafael Nadal, eliminat în sferturi de jucătorul pe care îl învinsese de nouă ori în carieră
Diego Schwartzman. foto: Guliver/Getty Images

Nadal, eliminat în sferturi la primul turneu disputat după șase luni

De nouă ori campion la Roma, Rafael Nadal nu s-a regăsit pe durata meciului. A comis multe erori neforțate și a fost neinspirat în multe momente din joc, planul său tactic fiind dejucat de fiecare dată de argentinian. A fost primul turneu disputat de spaniol după o pauză de 6 luni, spaniolul alegând să nu participe la US Open, din cauza pandemiei de coronavirus. 

31 de erori neforțatea comis Nadal pe durata meciului cu Schwartzman

În cealaltă semifinală de la Roma, Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) îl va înfrunta pe norvegianul Casper Ruud (21 de ani, 34 ATP). Meciurile din careul de ași sunt programate duminică. 

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Stupoare la Roma! Arbitrul de scaun l-a confundat pe Djokovic cu rivalul Federer + Sârbul a rupt o rachetă de nervi!

Simona Halep nu îi găsește scuze lui Djokovic, după gestul de la US Open: „Am fost șocată! Până la urmă e doar un meci de tenis”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează