SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Au fost anunțate echipele României și Germaniei pentru meciul de Fed Cup!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 13:45

Alina Tecșor-Cercel, căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, a anunțat jucătoarele chemate pentru duelul cu Germania, de la Cluj, pe 16 și 17 aprilie. Partidele vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Tecșor va putea miza pe cele mai bune jucătoare: Simona Halep, locul 6 WTA, Monica Niculescu, locul 32 WTA, Irina Begu, locul 34 WTA,  și Alexandra Dulgheru, locul 97 WTA.

România a ajuns să joace în barajul Grupei Mondiale după ce a pierdut în turul 1, în fața Cehiei, scor 2-3. Germania va juca în barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială după ce în turul I a fost învinsă de Elveția, scor 2-3.

Meciurile vor avea loc la Sala Polivalentă din Cluj pe 16 şi 17 aprilie. Jocurile se vor desfășura pe zgură. 

"Echipa de Fed Cup a României pentru întâlnirea cu Germania reunește cele mai în formă jucătoare ale momentului.

Simona, Irina, Monica și Alexandra sunt bucuroase și mândre să reprezinte din nou culorile României, împotriva unei echipe puternice. Formăm o echipa omogenă, echilibrată, optimistă și pregătită să lupte pentru a rămâne în Grupa Mondială.

Întâlnirea va fi cu siguranță una foarte disputată. Germania este o echipa solidă, dar credem în șansa noastră și în devotamentul fetelor. Mulțumim fanilor că sunt alături de echipa României și îi așteptăm cu drag la Cluj, unde ne-am simțit foarte bine în februarie" Alina Tecșor, pentru site-ul Federației de Tenis

PREZENTARE GERMANIA:

Angelique Kerber, locul 2 WTA, Andrea Petkovici, locul 28 WTA, Annika Beck, locul 40 WTA, şi Julia Goerges, locul 58 WTA, au fost selecţionate de căpitanul nejucător al Germaniei, Barbara Rittner, pentru meciul împotriva României, din barajul pentru Grupa Mondială a FED Cup. 

România şi Germania s-au mai întâlnit o singură dată în FED Cup, în 1974, la Napoli. Atunci Germania s-a impus fără probleme, scor 3-0.

Titluri Fed Cup: 2 (1987, 1992)
Meciuri jucate: 143 (91 - 52)
Istoricul întâlnirilor: România - Germania 0-1 (1974)
Ultimul meci în Fed Cup: Germania - Elveția 2-3
Petkovici - Bencici 3-6, 4-6
Kerber - Bacsinszky 6-1, 6-3
Kerber - Bencici 6-7(4), 3-6
Beck - Bacsinszky 7-5, 6-4
Groenefeld/Petkovici - Hingis/Bencici 3-6, 2-6

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  07 Aprilie 2016, 14:21

Obligatoriu Simona la simplu. Are ascendent moral asupra nemtoaicelor. Plus Monica. Irina va fi obosita (ii prevad un turneu bun si lung la Charleston). Alexandra este o rezerva reala, potentiala. Dublul nostru este inspiratia capitanului nejucator Alina. Succes fetelor. Meritati victoria.

catalynn
catalynn  •  06 Aprilie 2016, 15:51

Va fi greu, insa credem in șansa noastră, fetele au aratat ca sunt in primul rând OK dpdv fizic dar si o creștere de forma fata de perioada meciurilor cu cehoaicele. Sa-l auzim iar pe tăntălăul ala hodorog de Fosfor cum Irina si Simona se disprețuiesc si alte bazaconii născute in mintea lui *** *** Bafta fetelor si la anul sa aduceți Cupa! :-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează