SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN 2019 // ȘOC în ATP! Un jucător uriaș și-a anunțat retragerea de la Australian Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 13:48

Juan Martin del Potro, 30 de ani, 5 ATP, a anunțat că se retrage de la turneul de la Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, care începe pe 14 ianuarie.

Accidentarea la genunchi suferită pe finalul sezonului trecut e problema care-l determină pe argentinian, chinuit de alte accidentări grave în trecut, să piardă competiția de la Antipozi.

Delpo a revenit la antrenamente în urmă cu două săptămâni, dar a anunțat clar că nu va fi prezent la Melbourne. "Recuperarea merge de minune, iar eu vă voi anunța curând unde îmi voi face revenirea. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla în Australia", a scris argentinianul pe contul său de Twitter.

6 edițiiale Australian Open a pierdut del Potro din cauza accidentărilor, din 2005 încoace

În prezent pe locul 5 în clasamentul ATP, Juan Martin del Potro a avut un 2018 extrem de pozitiv. A câștigat la Miami primul Masters al carierei, s-a clasat la un moment dat pe locul 3 și a ajuns până în finală la US Open, pierdută în trei seturi în fața lui Novak Djokovic, liderul mondial. 

Vezi și: Halep surprinde pe toată lumea și dezvăluie avantajul cu care speră să-și păstreze supremația: "E punctul meu forte"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zdromburici
zdromburici  •  02 Ianuarie 2019, 11:52

Si uite asa invatam de la "jurnalistii" GSP ca termenul "pozitiv" accepta grad de comparatie. Maine poimaine o sa vedem pe aici stiri despre jocul mai negativ al lui Halep fata de anul trecut sau de bilantul aproape pozitiv al lui Dinamo in Play Out...

marius.bxl
marius.bxl  •  01 Ianuarie 2019, 14:38

Nu cred.este prea de tot.nu ma mai uit ma tenis.fake news.al rog pe trumpf sa intervina

Vezi toate comentariile (2)
Comentează