SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Boicot incredibil la Melbourne! Reacție nervoasă a Serenei Williams în timpul unui meci

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 05:37

Celebritatea pare să aibă două tăișuri pentru Tennys Sandgren, americanul de 26 de ani care a uimit pe toată lumea după ce a ajuns până în sferturi la Australian Open.

Imediat după victoria reușită în optimi în fața lui Dominic Thiem, trecutul americanului a început să fie "dezgropat" în social-media. Au fost scoase la iveală numeroase tweet-uri ale acestuia care conțineau mesaje homofobe sau rasiale, mesaje de susținere pentru Donald Trump, dar și o remarcă mai veche la adresa Serenei Williams, pe care a numit-o la un moment dat "dezgustătoare".

Criticat pentru viziune sale politice radicale, Sandgren a ales să-și șteargă toate postările publicate pe Twitter în ultimele 18 luni, scrie foxsports.com.

Totuși, Serena Williams (36 de ani) nu a putut trece cu vederea derapajele lui Sandgren, taxându-l pe acesta în timpul meciului pe care îl dispută cu Hyeon Chung în sferturi la Australian Open

Americanca a postat un mesaj pe Twitter în care a lăsat de înțeles că nu va urmări meciul lui Sandgren și că va schimba postul TV.

Vezi aici un editorial inedit al Oanei Dușmănescu despre Tennys Sandgren

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
itrobert
itrobert  •  25 Ianuarie 2018, 18:51
Postat de ray51 pe 25 Ianuarie 2018, 08:13

Unii oameni au in sange 'handicapul'... Daca intr-o aglomeratie spui: asta-i alb, asta-i asiatic, asta-i negru, ai incurcat-o. Esti rasist! Cine driaqu si de ce intretine aceasta confuzie???

Stanga americana in frunte cu #44, comunistul berny si killary. P.S. Ai mare dreptate!

ray51
ray51  •  25 Ianuarie 2018, 08:13

Unii oameni au in sange 'handicapul'... Daca intr-o aglomeratie spui: asta-i alb, asta-i asiatic, asta-i negru, ai incurcat-o. Esti rasist! Cine driaqu si de ce intretine aceasta confuzie???

itrobert
itrobert  •  24 Ianuarie 2018, 18:09
Postat de haideusicfr pe 24 Ianuarie 2018, 10:19

Dupa nume Sangren asta e copil de emigrant european . De prin Suedia ,Norvegia.USA i-a deschis portile lui si familiei sale si nu respecta una dintre cele mai importante cuceriri ale Americii: lepadarea de rasism si condamnarea acestuia.

Prietene, de ce nu vii tru p-aici prin State si incearca sa mergi prin Harlem sau Campton, cand ai terminat cu alea, iti recomand sa ajungi in Birmingham Alabama sau suburbiile din Chicago, Detroit siu desigur inca alte locuri in care zici ca esti undeva prin Sudan. Cand revii (daca revii), am sa te rog sa impartasesti impresiile de calatorie. Pana atunci insa, am sa te rog sa te abtii de la afirmatiiile tale "anti-rasiste". Ei fac ceva pe noi astia albi folosind expresii complet "nerasiste" de genul "white-trash"... O zi grozava! Go Trump! MAGA!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează