SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Eliminată de la Australian Open, Emma Răducanu a făcut dezvăluiri de impact la conferință: „Brusc, mi s-a făcut rău. Am și vomitat”

Emma Răducanu, în timpul time-out-ului medical // foto: Guliver/gettyimages
Emma Răducanu, în timpul time-out-ului medical // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 16:42 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 17:05

Emma Răducanu (21 de ani, locul 296 WTA) a fost eliminată de la Australian Open în turul 2, scor 4-6, 6-4, 4-6 cu chinezoaica Yafan Wang (29 de ani, #94 WTA), cea care a eliminat-o la Melbourne și pe românca Sorana Cîrstea. După meci, britanica a dezvăluit că în setul decisiv nu s-a simțit bine, având stări de greață, fiind aproape să vomite pe teren.

Marți dimineața, britanicul Jack Draper a oferit imagini inedite la Australian Open. Imediat după finalul meciului cu Marcos Giron, 6-4, 3-6, 4-6, 6-0, 6-2, Draper s-a îndreptat către un coș de gunoi pentru a vomita.

Scene similiare s-au petrecut și astăzi, de această dată cu Emma Răducanu protagonistă. Fosta campioană de la US Open a fost învinsă de Yafan Wang în turul 2 la Australian Open, iar la conferința de presă de la final a dezvăluit că a fost la un pas să vomite în timpul partidei.

Nu a făcut-o pe durata confruntării, primind și îngrijire medicală la un moment dat, dar la finalul celor două ore și 55 de minute de joc nu s-a mai putut abține. 

Simona Halep revine pe teren! Primul meci în fața fanilor după 663 de zile » Anunțul oficial a venit astăzi
HALEP REVINE
Simona Halep revine pe teren! Primul meci în fața fanilor după 663 de zile » Anunțul oficial a venit astăzi

VIDEO. Emma Răducanu, după eliminarea de la Australian Open: „Aveam stare de greață în timpul meciului. După meci, am vomitat”

„Acum mă simt un pic mai bine. În timpul meciului, să zic în setul 3, aveam 30-0 și serveam, apoi brusc am început să mă simt rău, foarte slăbită și cu stare de greață. Pe parcursul setului 3 cred că toată lumea a putut vedea că mă chinuiam puțin.

Din punct de vedere fizic, mă simțeam bine, dar îmi venea să vomit. Apoi, după meci, am făcut-o. Acum sunt OK, voi trece peste, doar că a venit la momentul nepotrivit”, a afirmat Emma Răducanu.

Întrebată dacă starea de rău ar fi putut apărea pe fondul stresului, Emma a negat:

„În niciun caz, doar ce câștigasem setul 2. Chiar mă simțeam bine cu privire la jocul meu, mă simțeam bine și fizic și mental, chiar am fost liniștită tot meciul. Și în primul set, în care am făcut multe greșeli din cauza vântului, am simțit mereu că voi reveni, că voi corecta erorile. Am fost liniștită, dar nu voi divulga prea multe detalii”.

Emma Răducanu: „Mă simt bine, glezna este bine”

Vestea bună este că Emma nu a resimțit astăzi dureri la gleznă și încheieturile mâinilor, unde a suferit operații anul trecut.

„Sunt foarte pozitivă, fericită cu felul în care am simțit corpul. M-am chinuit în special cu încheietura în primele zile de la revenire, pentru că avusesem o recidivă care m-a ținut pe tușă câteva luni, n-am putut juca până în noiembrie.

Acum mă simt bine, și glezna e bine. Dacă voi continua să muncesc constant, am o șansă bună la rezultate mari”, a transmis ea.

Mai multe știri de la Australian Open:

Înfruntare EPICĂ la Australian Open » Elena Rybakina a ratat 6 mingi de meci, în cel mai lung tiebreak din istoria Grand Slamurilor!
Australian Open
Înfruntare EPICĂ la Australian Open » Elena Rybakina a ratat 6 mingi de meci, în cel mai lung tiebreak din istoria Grand Slamurilor!
Fostul elev al lui Patrick Mouratoglou, eliminat în turul doi la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
Fostul elev al lui Patrick Mouratoglou, eliminat în turul doi la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dobrin
dobrin  •  19 Ianuarie 2024, 03:51
Postat de VardyParty pe 18 Ianuarie 2024, 22:29

Nea Gicule, mi-ai luat-o inainte! În orice caz, are fata asta scuze pregătite până în anul 2079, niciodată nu pare că duce lipsă de așa ceva.

Idee pentru Andra Mocanu si Cristina Parvu: Carlos Agostinelli ce parere o fi avand despre greturile Emmei?

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  18 Ianuarie 2024, 22:33
Postat de Freyya pe 18 Ianuarie 2024, 16:57

ca sa vezi, poate mai zboara un antrenor din greata asta subita

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  18 Ianuarie 2024, 22:30
Postat de niculaemoromete pe 18 Ianuarie 2024, 20:15

Este important ca sponsorii să nu dezvolte percepția că ar arunca cu banii pentru o imagine lipsită de promisiuni. Performanța, însă, înseamnă muncă de ocnaș și în ultimă instanță sacrificiu...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează