SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN Irina Begu și Monica Niculescu, out de la Australian Open » Au fost învinse în semifinale de unele dintre marile favorite

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 07:36

Româncele Irina Begu și Monica Niculescu au pierdut în semifinalele probei de dublu de la Australian Open în fața perechii Ekaterina Makarova/ Elena Vesnina, din Rusia, scor 4-6, 3-6.

Begu și Niculescu, favoritele 10 la câștigarea turneului, au avut o evoluție bună în multe momente, dar experiența rusoaicelor Makarova și Vesnina, favorite doi, s-a văzut în punctele importante.

Primul set a fost echilibrat. La 2-2, Makarova și Vesnina au făcut singurul break al partidei, decisiv pentru câștigarea setului. La 5-4, pe serviciul româncelor, Makarova și Vesnina au avut trei mingi de set, ratate însă. Cele două rusoaice au câștigat primul set, 6-4, după ce au salvat cu noroc o minge de break.

În startul setului secund, cele două rusoaice au făcut rapid două break-uri și au condus cu 4-1. Până la final, Makarova și Vesnina nu au mai forțat și au câștigat setul cu lejeritate, asigurându-și calificarea în finală.

Pentru participarea în semifinale, Begu și Niculescu vor primi 780 de puncte WTA și 120.000 de euro.

În finală, Vesnina și Makarova vor juca împotriva perechii formate de Timea Babos și Kristina Mladenovic, a șasea favorită a turneului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
indolentu
indolentu  •  24 Ianuarie 2018, 18:16
Postat de tihi pe 24 Ianuarie 2018, 17:26

La dublu va castiga perechea Babos Timea- K.Mladenovici.

babosu acasa ca si pepsi in liga2 covalact ce te bucuri de un titlu la dublu a babpsei?la simplu pa unde ie?la 2 pasi de niculescu nu si hat sub sorana irina michi buzarnescu nu i asa?

tihi
tihi  •  24 Ianuarie 2018, 17:26

La dublu va castiga perechea Babos Timea- K.Mladenovici.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează