SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // Mats Wilander, fascinat de un jucător din noua generație: „E cel mai bun backhand pe care l-am văzut. Serios!”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 21:05

Rusul Daniil Medvedev (23 de ani, 4 ATP) l-a învins pe Pedro Martinez (168 ATP), scor 7-5, 6-1, 6-3 și s-a calificat în turul III de la Australian Open. Finalistul de la US Open 2019 și-a analizat jocul alături de expertul Eurosport Mats Wilander.  

„Lovitura mea de backhand este atât de plată încât adversarii nu pot ataca foarte des. Împotriva lui Tiafoe mi-a intrat foarte bine în lung de linie. Altă armă care funcționează este backhand-ul mai scurt, lovit încet.  

Mă uitam zilele trecute la niște secvențe din perioada mea de debut. Atunci scopul meu era să lovesc mingea cât de tare pot. Eram agresiv, încercam să ajung la fileu cât de des pot. Acum sunt mult mai matur”, a declarat Medvedev pentru Eurosport.

Wilander e fanul lui Medvedev

Mats Wilander s-a declarat încântat de modul în care rusul lovește cu reverul: „Daniil are un backhand  cu două mâini absolut incredibil. E cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Serios!”.

Medvedev este al patrulea favorit la câștigarea Australian Open în viziunea bookamekerilor, imediat după cei trei coloși, Djokovic, Nadal și Federer. Cota rusului este de 9,00. Medvedev va juca în turul III de la Melbourne împotriva australianului Alexei Popyrin (96 ATP).

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Halep e parte din istorie! Performanța nemaivăzută de 13 ani la Melbourne

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează