SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // UNICĂ în istorie! Simona Halep e la un pas de o performanţă FABULOASĂ în finala cu Caroline Wozniacki de la Australian Open

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 10:15

Simona Halep a reuşit o victorie incredibilă în meciul de azi cu Angelique Kerber, calificându-se în finală după un meci dramatic, scor 6-3, 4-6, 9-7. 

În ultimul act, Halep va juca împotriva Carolinei Wozniacki, care a trecut în această dimineaţă de Elise Mertens. 

În cazul în care Halep va merge până la capăt și va câștiga turneul, ea ar deveni abia a 15-a jucătoare din istorie care salvează mingi de meci, iar apoi triumfă într-un turneu de Mare Șlem. Au făcut-o de-a lungul timpului nume mari precum Serena Williams, Martina Navratilova, Justine Henin, Monica Seleș sau Venus Williams:

În aceeaşi postură se află însă şi Caroline Wozniacki, care a salvat două mingi de meci în meciul din turul secund cu Jana Fett. 

Mai mult decât atât, Simona Halep ar deveni, în cazul unei victorii, singura jucătoare din istorie care s-ar impune la Australian Open după ce salvează mingi de meci în partide diferite!

Cine se impune la Australian Open?

Simona Halep
Caroline Wozniacki

3 mingi de meci
a salvat Halep în meciul cu Lauren Davis din turul III

2 mingi de mecia salvat Halep în duelul cu Kerber de azi

Vezi şi: SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER / Aici s-a jucat totul! TOP 3 elemente-cheie ale victoriei Simonei Halep: care a fost slăbiciunea devenită armă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
manty_one
manty_one  •  25 Ianuarie 2018, 16:04
Postat de tihi pe 25 Ianuarie 2018, 11:47

Sarbatoriti cam devreme...Campioana mondiala Caroline Wozniacki va arata clasa in finala,revenind pe locul 1 si in clasamentul WTA ,asa cum se cuvine unei campioane mondiale ,demonstrand cine este cea mai buna din lume !

ba... da tare *** mai esti,care campion mondial.tu sti sa faci diferenta in a fi lider mondial ori campion mondial?Wozniachi a fost lider mondial....insa tu habar nu ai cine e in momentul asta liderul,pr0stule!PS, ca poate redeveni lider dupa finala de sambata asta e cu totul alta poveste,oricum ramane valabil esti un mare ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

senateo
senateo  •  25 Ianuarie 2018, 14:36
Postat de haxor pe 25 Ianuarie 2018, 14:11

E unica in ce priveste turneul australian ma cap de pluta! Tare va place sa va lamentati. :-)))

E unica din istorie care salveaza mingi de meci in doua meciuri diferite la AO.

haxor
haxor  •  25 Ianuarie 2018, 14:11
Postat de joe_ pe 25 Ianuarie 2018, 11:21

Unica in istorie! [...] " ea ar deveni abia a 15-a jucătoare din istorie care salvează mingi de meci, iar apoi triumfă într-un turneu de Mare Șlem" E unica sau a 15-a?

E unica in ce priveste turneul australian ma cap de pluta! Tare va place sa va lamentati. :-)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează