SPORTURI  »  TENIS  »  ASCENSIUNE

Avantajele colaborării dintre Simona Halep şi Ion Ţiriac: "El a învăţat-o aceste lucruri. Simona mi-a mărturisit"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 15:21

Simona Halep a revenit pe locul 3 WTA, iar colaborarea dintre ea şi Ion Ţiriac pare să funcţioneze tot mai bine, ea cîştigînd sîmbătă turneul de la Dubai.
Dumitru Hărădău, fostul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis, a explicat care sînt avantajele colaborări dintre cele două personaje ale tenisului românesc.

"Nu cred că există în lume un tenisman sau o jucătoare de tenis cu un joc de picioare mai bun decît al lui Halep. Lumea urmăreşte, în general, partea de sus a corpului unui jucător, umerii, capul etc. La fel de important este jocul de picioare şi toate loviturile bune ale Simonei vin după ce ea sare de pe ambele picioare. Ion Ţiriac a învăţat-o.

Am avut o discuţie cu ea la Galaţi şi mi-a mărturisit că Ţiriac a învăţat-o aceste secrete. Pînă atunci, după ce servea, era statică. De cînd a început să colaboreze cu Ion, de la ora 9:00 o vedeai mereu pe teren, exersînd serviciul şi jocul de picioare", a spus Hărădău pentru Ziarul Ring.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
caucazianul
caucazianul  •  24 Februarie 2015, 11:15

Colaborarea cu Tiriac este benefica.Sfaturile lui trebuiesc ascultate si infaptuite.Este un mare ajutor pentru Halep.Eu ii doresc sa-l asculte cu mare atentie si astfel sunt convins ca va putea urca sigur pe treptele marii performante in tenis.MULT SUCCES.

cynick
cynick  •  24 Februarie 2015, 02:50

Tete e laudac profesionist...

beca_gigi
beca_gigi  •  23 Februarie 2015, 19:59

Domnule Haradau, se pare ca ai o obsesie: topaiala pe doua picioare. Atata stii si tot repeti de fiecare data cand esti bagat in seama. Ai uitat ce penibil erai ca jucator? Nu ai fost niciodata in stare sa executi un smash. Toate, dar absolut toate mingile le ingropai in fileu. Asa ca nmu it mai dam cu parerea despre tehnica altor jucatori de tenis. Mi-aduc aminte de un meci cu Jan Kodes sustinut in Cupa Davis. I-ai luat un set pentru ca JK petrecuse noaptea dinaintea meciului cu bautura si cu curve. I-ai luat un set si atat pentru JK s-a trezit din betie. Asta faceai, ingropai smash-urile in fileu pe cand Toma Ovici le trimitea dincolo de linia de fund. Halal epigoni ai lui Tiri si Nasty

Vezi toate comentariile (21)
Comentează