SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Alexandra Radu a primit banii pentru Australian Open

Alexandra Radu
Alexandra Radu

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 ianuarie 2011 00:00

UPDATE: Speranţa a revenit în viaţa junioarei care a fost acceptată la Australian Open. Îşi va vedea visul împlinit chiar dacă statul i-a spus că nu are la dispoziţie 5.000 de euro pentru a-i plăti deplasarea pînă în Australia.

Aseară, după ce cazul a fost prezentat la Observator, Fundaţia Mereu Aproape i-a oferit Alexandrei Radu banii de care avea nevoie.

"Îmi place foarte mult. E ceea ce vreau să fac în viaţa, e meseria mea!" spune emoţionată Alexandra, despre sportul pe care îl practică cu atît devotament, în ciuda greutăţilor care i s-au ivit în cale.

Ingrid Alexandra Radu este singură jucătoare româncă de tenis de la junioare care a fost invitată să joace la Australian Open, dar situaţia financiară nu îi permitea acesteia să se prezinte.

Federaţia spune că nu o poate ajuta şi nu îi poate oferi suma de 5.000 de euro pentru se deplasa acolo. "Am încercat să obţin aceşti bani de la Federaţie, dar ni s-a zis că nu ne pot ajuta", a spus antrenorul Alexandrei.  Nici părinţii nu o pot ajuta pe fata lor, salariile pe care le primesc fiind departe de ceea ce îşi pot permite cei doi.

Alexandra avea timp să facă rost de aceşti bani pînă vineri cînd urma să plece spre Australia.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
lucell
lucell  •  09 Ianuarie 2011, 19:43

incredibil... FEDERATIA nu avea 5000 de euro:)))))) DOAMNE UNDE AM AJUNS??????? NU VA ESTE RUSINE CHIAR DELOC?? SA VA DEA DUMNEZEU 5000 DE EURO SI UN LOC DE VECI

davitz
davitz  •  04 Ianuarie 2011, 18:25

aici putea sa intervina si TIRIAC si alti mari tenismeni sau chiar mministrul sporturilor

ultraviola992
ultraviola992  •  04 Ianuarie 2011, 11:19

Alexandra,iti doresc din toata inima sa ajungi cat mai departe in Australian Open.Aia de la federatie nici nu stiu pentru sunt pusi acolo???!!!Cu ce se ocupa ei zi de zi acolo???Care este contiubutia lor pentru dezvoltarea sportului??CARE????Iar in ceea ce-i priveste pe tiriac,nastase,... ori i doare in cuuur acum ca ei sunt bogati,ori le este frica ca nu cumva sa vina cinva mult mai buni decat ei si astfel din invidie prefera sa nu ajute deloc pe nimeni care are potential nici macar cu un bilet

Vezi toate comentariile (24)
Comentează