SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Baraj ratat! » România a fost învinsă de Polonia şi rămîne în al treilea eşalon al FED Cup

Simona Halep a cîştigat toate cele trei meciuri la simplu la Fed Cup
Simona Halep a cîştigat toate cele trei meciuri la simplu la Fed Cup

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 februarie 2012 21:48

Echipa României a fost învinsă de Polonia şi rămîne în eşalonul al treilea al Fed Cup.

Celor 12 ani consecutivi de încercări ale echipei feminine a României de a urca o treaptă valorică în Cupa Federaţiei li se mai adaugă încă unul după ce ieri a pierdut partida decisivă cu Polonia. La Eilat, "tricolorele" au fost învinse cu 2-1 de către jucătoarele poloneze în ultimul meci al grupei D din grupa I a Cup Fed şi au ratat astfel accederea în play-off-ul pentru promovarea în a doua divizie mondială.

Simona Halep (60 WTA) a adus singurul punct pentru România după ce a învins-o pe Urszula Radwanska (85 WTA) cu scorul de 7-6 (7), 6-4. A fost urmată de Irina Begu (45 WTA), care însă a fost întrecută de Agnieszka Radwanska (6 WTA) 1-6, 3-6. Meciul decisiv, cel de dublu, a început bine pentru perechea Halep/Begu, cele două reuşind să cîştige pe serviciul surorilor Urszula şi Agnieszka Radwanska la scorul de 1-1 şi să-şi păstreze avansul pînă la finalul setului: 6-4. Însă următoarele două au fost de coşmar pentru românce, care nu au mai cîştigat nici un game pînă la final: 0-6, 0-6.

România a încheiat astfel grupa D cu două victorii (Croaţia şi Luxemburg) şi o înfrîngere, Polonia fiind cea care va juca meciul de baraj ce poate duce în play-off-ul competiţiei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează