SPORTURI  »  TENIS  »  

Barbie Simona » Halep a făcut dublu cu Marcel Pavel la meciul demonstrativ de la Buşteni

Articol de - Publicat duminica, 27 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 20:34

Numărul 3 mondial a primit de la fani o păpuşă Barbie care-i seamănă, pe care însă a făcut-o cadou fostei gimnaste Sandra Izbaşa


Primarul Buşteniului, Emanoil Savin, se pricepe de minune la marketing şi a inaugurat spectaculos arena de tenis "Ilie Năstase" din oraşul-staţiune pe care-l administrează. A adunat sute de turişti, vineri seară, la meciul demonstrativ la care au participat Simona Halep, Ilie Năstase, medicul Irinel Popescu şi cîntăreţul Marcel Pavel. Chiar şi edilul s-a îmbrăcat în pantaloni scurţi şi tricou şi a intrat pe teren şi l-a convins să facă acelaşi lucru şi pe tatăl Simonei. "Mereu mi-am dorit să joc tenis cu tatăl meu şi acum s-a întîmplat. M-am bucurat enorm pentru aceste minute de relaxare", a declarat finalista din acest an de la Roland Garros.

Meciul demonstrativ a fost precedat de o ceremonie de decernare a titlurilor de Cetăţeni de Onoare ai oraşului mai multor personalităţi, între care doctorii Irinel Popescu şi Ioan Lascăr, după care a urmat o sesiune de autografe oferite de Ilie Năstase şi Simona Halep. Simona a primit de la fani o păpuşă Barbie care o înfăţişează pe ea, dar ea i-a făcut-o cadou Sandrei Izbaşa, campioana olimpică de la Londra fiind şi ea onorată cu aceeaşi distincţie.

În ultimii ani, primarul Savin a răsplătit cu acelaşi titlu şi alţi sportivi precum Ana Maria Brânză, Adrian Mutu, Lucian Bute şi Nadia Comăneci.

Arena de tenis "Ilie Năstase" a fost construită în cadrul unui proiect cu finanţare europeană, este amenajată în aer liber, dispune de 500 de locuri pentru spectatori şi are o suprafaţă de 650 de metri pătraţi.


"Obiectivul meu pentru acest sezon este să particip la Turneul Campioanelor şi să cîştig această competiţie"
Simona Halep

Simona Halep va pleca în cursul acestei săptămîni în Statele Unite, unde va participa la turneele pe suprafaţă dură de la Cincinnati şi US Open.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează