SPORTURI  »  TENIS  »  MODĂ

Beckham și Victoria ai tenisului » Numărul 10 mondial: „Nu e mare lucru să fii model, trebuie doar să mergi și să ai fața imobilă”

Taylor Fritz și prietena, Morgan Riddle Foto C Magazine
Taylor Fritz și prietena, Morgan Riddle Foto C Magazine

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 22:06 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 22:08

Taylor Fritz, al 10-lea jucător al lumii, și prietena sa, Morgan Riddle, au o pasiune comună: moda. Ea a devenit influencer apreciat, solicitată și de Wimbledon pentru a crea conținut, pentru el însă tenisul rămâne prioritatea

New York Times i-a desemnat „Posh’n’Becks ai tenisului", cuplul cel mai atrăgător și mai stilat. O etichetă pe care Taylor Fritz, 25 de ani, numărul 10 mondial, și iubita lui, Morgan Riddle, o acceptă fără prea multe mofturi. Este realitatea lor de tineri arătoși, bine îmbrăcați, potriviți unul cu celălalt.

S-au cunoscut în timpul pandemiei de coronavirus, când au coincis pe aplicația de daiting Raya, și s-au mutat împreună după numai câteva săptămâni, au povestit cei doi într-un amplu material apărut în revista californiană C.

A renunțat la slujba corporatistă: „Ședințe la 3 dimineața”

În 2021, Riddle, care este născută în St. Paul, statul Minnesota, a început să-l însoțească în mod regulat pe Fritz la turnee, iar în anul următor a renunțat la slujba pe care o avea.

Eram împreună de doi ani, eu lucram pentru o corporație, deseori mă trezeam la 3 dimineața să particip la ședințe online, mă izolam în baie ca el să poată dormi", a dezvăluit Morgan pentru sursa citată. "La un moment dat, i-am spus că nu va funcționa dacă nu ne vom uni cumva și carierele".

Beckham și Victoria ai tenisului » Numărul 10 mondial: „Nu e mare lucru să fii model, trebuie doar să mergi și să ai fața imobilă”
Fritz și Riddle cu trofeul de la Indian Wells 2022 Foto Instagram

Fritz își dorește ca ea să îi fie mereu aproape în circuit, susținând chiar că joacă mai bine din acest motiv. Ce soluție au găsit? Mai bine zis, soluția li s-a înfățișat singură, sub forma unui GRWM (Get Ready With Me) video postat pe TikTok de Morgan înaintea unui meci de la Australian Open. Acesta a ajuns la 1,5 milioane de vizualizări și a transformat-o peste noapte în influencer.

6 titluri ATPa cucerit Taylor Fritz în cariera sa, cel mai important fiind cel de la Indian Wells 2022, de categorie Masters 1000. El are și 5 finale pierdute

Invitați la Săptămâna Modei de la New York

Fritz a fost familiarizat cu tenisul de la cea mai fragedă vârstă. Mama lui, Kathy May, a fost jucătoare profesionistă, cu 7 titluri WTA în palmares și trei „sferturi" în turnee de Grand Slam atinse. Tatăl, Guy, a concurat și el la nivel profesionist, apoi a devenit antrenor.

13,4 milioanede dolari, sumă brută, a adunat până acum din tenis Taylor Fritz

Pentru Morgan Riddle însă, această lume era una complet nouă. „Când l-am însoțit prima dată la un meci, mi-am dat seama că eram pierdută. Am crescut în Minnesota, nu cunoșteam pe nimeni care să joace tenis, probabil pentru că e un stat axat pe hochei. Nu știam nimic despre tenis până să îl cunosc pe Taylor", a mărturisit ea.

Treptat, pasiunea pentru modă i-a folosit. Posta video-uri cu „ținuta zilei", ceea ce i-a crescut popularitatea pe rețelele sociale, până când a fost solicitată de Whisper, compania de producție de la Wimbledon, să creeze o serie pentru a atrage public tânăr.

Ținutele lui Morgan Riddle

+1 FOTO

Totul a culminat cu invitații la Săptămâna Modei de la New York, primite de la designeri precum Staud, Alice+Olivia, LoveShackFancy, Bronx and Banco.

Fritz a început și el să cocheteze cu lumea fashion, după ce a pozat într-o campanie recentă a Frame și a defilat la New York pentru Hermes. A participat la multe ședințe foto ca ambasador pentru Nike și Rolex, doi dintre sponsorii săi.

Pe când aveam 15-16 ani i-am spus unui prieten că dacă nu merge cu tenisul, mi-ar plăcea să fiu model. Dar tenisul a deschis uși pentru multe lucruri - Taylor Fritz

Plimbarea pe catwalk nu l-a impresionat. „Trebuie doar să mergi și să ai fața imobilă. În ultimii ani m-am interesat mai mult de modă, e un domeniu în care vreau să mă implic, să-mi creez propriul brand", a explicat Taylor. 

Beckham și Victoria ai tenisului » Numărul 10 mondial: „Nu e mare lucru să fii model, trebuie doar să mergi și să ai fața imobilă”
Taylor Fritz în postură de model Foto Instagram

Relaxare în timpul liber

Morgan petrece timp la turnee și cu Nina Ghaibi, prietena lui Felix Auger-Aliassime, sau cu Ivana Nedved, iubita lui Sebastian Korda. Când sunt acasă, cei doi preferă să stea departe de zgomot și agitație.

Dorm, jocuri video, golf cu prietenii, petrec timp cu fiul meu", spune Taylor, referindu-se la Jordan, 6 ani, băiețelul din mariajul cu Raquel Pedraza, și ea fostă jucătoare de tenis.

Până la urmă însă prioritatea lui Fritz este tenisul. În săptămânile următoare luptă să prindă un loc la ATP Finals, acolo unde s-a calificat în premieră anul trecut și a ajuns până în semifinale. Peste câțiva ani, când își va fi încheiat cariera, se va putea dedica modei.

Citește și: 

Rafael Nadal s-a lansat piața suplimentelor » Cui se adresează acestea? + Ce a spus fostul lider mondial despre Novak Djokovic
ATP
Rafael Nadal s-a lansat piața suplimentelor » Cui se adresează acestea? + Ce a spus fostul lider mondial despre Novak Djokovic
Gabriela Ruse e în semifinale la Transylvania Open! Victorie în trei seturi și cel mai bun rezultat din 2023!
TRANSYLVANIA OPEN
Gabriela Ruse e în semifinale la Transylvania Open! Victorie în trei seturi și cel mai bun rezultat din 2023!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează