SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Begu a fost eliminată în primul tur la Beijing! Irina a câștigat primul set, dar Muguruza a revenit și s-a impus categoric

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 16:49

Irina Begu a fost eliminată în turul 1 al turneului de la Beijing, fiind învinsă de Garbine Muguruza, deținătoarea trofeului, scor 6-2, 2-6, 3-6.

Begu a început foarte bine meciul și a surprins-o pe Muguruza. Românca a jucat excelent, a lovit foarte bine și nu i-a dat nicio șansă adversarei, câștigând setul cu 6-2.

În a doua parte, Muguruza a crescut vizibil jocul și a dominat-o pe Irina. Spanioloaica a făcut trei break-uri și chiar dacă a pierdut un game de serviciu, a câștigat setul, 6-2, și a trimis meciul în setul decisiv.

Setul trei a început echilibrat, dar Irina a fost prima care a făcut break-ul, la 2-2. Românca a trecut în avantaj, dar Muguruza a făcut imediat rebreak-ul. După aceea, Garbine a controlat meciul și a câștigat alte două game-uri și a triumfat.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
catalynn
catalynn  •  01 Octombrie 2016, 21:09
Postat de americanu197 pe 01 Octombrie 2016, 19:57

ce activitati extracuriculare zevzecule? a fost accidentata... altii s-ar fi retras din accidentarea aia... ea a continuat desi nu mai poate sa serveasca la fel ca in alte vremuri

Cum care prostea?! Fata era prima la distracții, ultima la antrenamente, se baza ca mulți alții pe talentul nativ, fara sa muncească cum trebuie la sala de forta, sa transpire abundent! Daca ai facut sport in viata ta, si ma refer la sport pe bune nu doar la jucat fotbal pe maidan cu amicii, ai stii ca atunci cand chiulești ca ea, nu te încălzești ca lumea riscul de accidentări cum a avut ea este enorm. Nici Simonica nu se prea omora cu gym-ul, prefera doar antrenamente cu mingea, si pana sa intre pe mâna lui Darren era si ea mai mult accidentata si isi dădea duhul dupa 90 de minute, daca meciul se prelungea era gata ... Mersul la sala de forta e plicticos, e munca grea, e mai rau decat mersul la coasa sau prășit, rezultatele nu se vad decat dupa multa, multa, multa transpirație, insa acolo se face diferenta dintre amatori si profesioniști. Sorana a fost doar o amatoare ratacita printre profesioniști, nimic mai mult ...

sakamoto
sakamoto  •  01 Octombrie 2016, 20:25

Nu voi uita niciodata in armata-cu aproape 50 ani in urma-un capitan afirma:lucrurile simple sint frumoase. Spanioloaica? Nu era simplu si frumos spaniola? Cu timpul, tot complicind si complicind, vom ajunge la spanioloaicaibericacioaica!

wowmashha
wowmashha  •  01 Octombrie 2016, 20:16

Cabalyne iar te ia lumea la misto .ai ajuns maskota stirilor din tenis .daca.l avea saraca fata si ea pe tiriak sa o favorizeze si sa o promoveze cum a facut cu halep era alta mancare de raton .(fara referire la asemanarea leita cu halep a bietului raton )*** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează