SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MOSCOVA

Begu a fost învinsă în primul tur și la Moscova! A pierdut a șasea oară din ultimele opt turnee în manșa inaugurală

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 17:18

Irina Camelia Begu (28 WTA) a fost învinsă în primul tur al turneului WTA de la Moscova de către unguroaica Timea Babos (26 WTA), scor 2-6, 7-6, 5-7, după două ore și jumătate de joc.

Begu a pierdut fără drept de apel primul act, 2-6, pierzându-și serviciul de nu mai puțin de trei ori.

Manșa secundă a fost mai echilibrată, Begu reușind să se impună în tie-break cu 7-2. Din păcate pentru jucătoarea română, Babos a câștigat decisivul cu 7-5, într-un set în care Begu a avut din nou probleme la serviciu.

Românca nu traversează o perioadă bună, având rezultate slabe în ultimele luni. Pentru Begu este a șasea înfrângere în primul tur în ultimele opt turnee la care a participat. Nici în acele două competiții nu a trecut de turul secund.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  18 Octombrie 2016, 03:38

a ajuns de rasul lumii...oare o mai intereseaza sa progreseze??? Babos e adversara incomoda dar nu atat de buna ....in fine anul asta a mers binisor....nu a rupt gura targului ...a terminat sau va termina in primele 30....si asta e bine ptr ea...dar e tare departe de Halep...chiar daca cele 2 nu se inteleg deloc....invidia Irinei nu aduce concurenta ptr Halep!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează