SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Cahill e sigur că Simona Halep va lua un Grand Slam în 2018! Unde crede că are cele mai mari șanse și care sunt atuurile ei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 10:26

Australianul Darren Cahill a vorbit despre Simona Halep și despre planurile pe care cei doi le au pentru 2018.

Antrenorul liderului WTA este de părere că românca are cele mai mari șanse de a câștiga un turneu de Grand Slam la Roland Garros, datorită jocului ei.

"Eu cred că e capabilă să câștige oricare turneu de Grand Slam. Roland Garros-ul e cea mai bună șansă a ei pentru felul în care ea joacă pe zgură, felul în care dă efect mingii și modul cum deschide terenul. A jucat deja două finale acolo, îi place acastă suprafață și știe că poate juca bine la Paris.

Acolo e clar cea mai bună șansă a ei să câștige un mare turneu, dar cred că e capabilă să-l câștige pe oricare dintre ele", a spus Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, la TV Digi Sport.

Halep a jucat două finale de Grand Slam, la Roland Garros, pierdute cu Maria Sharapova, în 2014, și cu Jelena Ostapenko, în 2017.

Românca este în prezent în Thailanda, unde participă la un turneu demonstrativ. Azi se duelează cu britanica Johanna Konta. (Detalii aici)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează