SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CHARLESTON

Carolina Garcia nu a făcut remarce rasiste la adresa Irinei Begu

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2016 11:25

WTA a concluzionat că nu există probe privind acuzațiile de rasism ce o privesc pe Caroline Garcia.

08:35

Jucătoarea din Franța a fost subiectul mai multor articole în presa portugheză, precum și pe diferite forumuri, care au acuzat-o că ar fi insultat-o pe Irina Begu.

Știre inițială

În timpul meciului de ieri dintre Irina Begu și Caroline Garcia, din turul I al turneului de la Charleston, SUA, a avut loc un incident neplăcut, susține presa din Portugalia. Begu, locul 34 WTA, a învins-o pe Garcia, locul 44 WTA, după un meci maraton, de 2 ore și 50 de minute, scor 6-4, 2-6, 7-6.

Un site de tenis din Portugalia scrie că în setul trei, la scorul de 6-6, franțuzoaica în vârstă de 22 de ani a avut un comentariu jignitor la adresa Irinei. Potrivit informațiilor, Garcia a spus "Uite, o să pierd în fața acestei țigănci de c***t!".

Faza nu a trecut neobservată, iar mai mulți fani ai tenisului au criticat-o pe Garcia, rețelele de socializare fiind umplute de reacții dure la adresa jucătoarei din Franța.

 

 

 

 

La minutul 2:45, Garcia are o reacție nervoasă și vorbește în franceză, fiind nemulțumită de jocul ei.

Pe filmare nu se înțelege ce spune, dar cei prezenți la meci susțin că ar fi o jignire adusă Irinei.

Cine este Caroline Garcia

Caroline Garcia este o jucătoare de tenis franceză, născută în Saint-Germain. Aceasta a trecut la profesioniști în 2011, iar de-a lungul carierei a cucerit doar un singur titlu WTA, în 2014 la Bogota.

Cea mai bună clasare a avut-o în martie 2015, când a fost pe locul 23. Din tenis, Garcia a câștigat 2.200.000 de euro.

La turneele de Grand Slam, cea mai bună performanță a avut-o la Australian Open, în 2015, și la Wimbledon, în 2014, când a ajuns în turul trei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (138)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  06 Aprilie 2016, 16:39

Toate comentariile pro si contra sunt inutile, faptul NU A EXISTAT. PUNCT. P.S. Totusi, pe acele *** de romani care o injura pe jucatoarea din Franta, fara niciun fel de dovada, unde ii trimitem? La balamuc, poate?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redzebra
redzebra  •  06 Aprilie 2016, 09:55

"presa si portugalia" nesimititi mai sunteti, a fost vorba de un singur site, un blog de tenis care nu reprezinta presa din portugalia! in afara de blogul respectiv si de "presa de 2 lei din romania" care ati sari ca arsi fara sa verificati daca chestia respectiva a avut loc! bai oameni buni de asta sunteti ziaristi, inainte de a face asemenea acuzatii verificati sursele! Begu spune ca nu s-a intamplat, antrenorul Irinei Begu (Adrian Cruciat) spune ca nu s-a intamplat, WTA dupa o investigatie spune ca nu s-a intampla! e ca si cum as scrie eu pe un blog ca roger federer la facut "***" pe Tsonga si presa din elvetia ar prealua prostia respectiva fara sa verifice daca e adevarat, iar francezii ar incepe sa-l spurce pe federer in social media! dar asta nu se va intampla niciodata ca in alte tari chiar se face presa si nu se publica chestii neverificate nu ca in romania unde se face doar cancan! faceti naibii o dezmintire la nenorocitul asta de articol ca ati bagat fata aia in sperieti! Doamne ati devenit atat de nocivi sunteti in stare sa calcati si pe cadavre pentru un amarat de trafic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

767859679993470
Liviu Maxim  •  06 Aprilie 2016, 09:53

Aceasta Caroline ..este de o mie de ori *** Irina noastra -care nu are nici o legatura cu etnia respectiva ...Pe langa caci este destul de creola ,nici nu stie sa piarda .Or cum Irina este clasata inaintea ei ... Atunci de ce se inflama asa tare ,pentru ca pierde .Mai bine s-ar fi concentrat pe jocul ei ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (138)
Comentează
Close