SPORTURI  »  TENIS  »  A REFUZAT PLAYBOY

Caroline nu vrea să fie iepuraş » A refuzat să pozeze în Playboy

Caroline Wozniacki +11   FOTO
Caroline Wozniacki

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2011 10:03

Numărului unu mondial i s-a propus să pozeze în Playboy, dar aceasta nu a acceptat oferta

E blondă, în vogă, arată bine şi e şi numărul unu în tenisul feminin. Oferta de a poza în Playboy era clar că avea să vină pentru Caroline Wozniacki. Răspunsul danezei a fost clar, deşi pe teren evoluează cu echipamente care acoperă foarte puţin din corp. "Nu o să-mi dau jos toate hainele de pe mine". Managerul ei a completat-o: "Are de-abia douăzeci de ani. O vom ţine departe de acest gen de fotografii. Nu se potrivesc deloc cu imaginea pe care şi-a construit-o pînă acum". El a mai dezvăluit că daneza a mai avut oferte de a poza în reviste pentru bărbaţi, cum ar fi Maxim sau FHM.

Deocamdată, Wozniacki nu vrea să o ia pe drumul deschis de Ashley Harkleroad, prima jucătoare din Top 100 care a pozat în Playboy, în 2008. Americanca în vîrstă de 25 de ani nu a cîştigat nici un turneu WTA, dar a ajuns pînă pe poziţia a 39-a a ierarhiei mondiale în 2003. "Nu sînt o persoană modestă şi trebuie să spun că a fost o experienţă interesantă şi că am încercat să mă simt sexy în corpul meu. Cred că mi-a reuşit!", a spus Ashley. Coincidenţă sau nu, şi Harkleroad este blondă, dar deocamdată nu mai joacă tenis.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
profil440
profil440  •  04 Aprilie 2011, 12:30

Si surpriza care e? Ar pierde de zeci de ori mai multi bani de la sponsori daca ar face prostia asta, si pentru ce? sa saliveze niste amarati?

andr007
andr007  •  04 Aprilie 2011, 00:52

Respect Wosniasky, din pacate societatea in care traim este bolnava pentru ca permite existenta unei astfel de industrii (reviste gen hustler, playboy sau filme porno). Si mult mai grav in ultimul timp presa si televiziunile incurajeaza astfel de lucruri. Din pacate pentru bani multi oameni ajung sa faca din ce in ce mai multe porcarii de genul asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează