SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

CAROLINE WOZNIACKI - ELISE MERTENS // Declaraţiile primei finaliste de la Australian Open: "Acel moment a fost imens pentru mine"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 08:43

Caroline Wozniacki s-a calificat în finala de la Australian Open după victoria în două seturi reuşită  astăzi în faţa lui Elise Mertens, scor 6-3, 7-6. La interviurile după meci, daneza a subliniat importanţa victoriei cu Fett din turul II, atunci când a salvat două mingi de meci, declarând totodată că nu se gândeşte deloc la adversara din finală. 

"Cred că joc mult mai liber în momente dificile. Experienţa m-a ajutat în acel meci din turul secund, când am salvat două mingi de meci.  A fost o victorie imensă pentru mine. Cred că sunt fericită pe teren, iar când se întâmplă asta toate lucrurile vin de la sine atât în teren cât şi în afara terenului.

Am muncit din greu pentru a fi aici, e un moment special. Sunt în finală, e singurul lucru care contează. Deocamdată trebuie să mă bucur de această finală, abia apoi mă pot gândi la altceva. 

Nu mă gândesc la adverară, mă gândesc la mine, vreau să fac un masaj să mă recuperez. Atât Halep cât şi Kerber sunt adversare bune", a declarat Caroline Wozniacki, la Eurosport.

În finală, Wozniacki o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Simona Halep şi Angelique Kerber. Duelul e liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Eurosport. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează