SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Ce a spus Halep după revenirea fantastică din meciul cu Vinci: "Nu m-am gândit la asta când eram condusă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 21:22

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului WTA de la Madrid, după victoria dramatică obținută în fața Robertei Vinci.

Sportiva a declarat la finalul partidei că, în ciuda scorului nefavorabil din setul trei, a încercat să rămână pozitivă și să lupte pentru fiecare punct.

"A fost un meci greu. A fost 2-5 scorul împotriva mea, în setul trei. Nu m-am gândit foarte mult că voi pierde, m-am gândit că trebuie să stau în meci punct cu punct, să dau tot ce pot ca să revin și să rămân pozitivă, ceea ce am și făcut. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștig. 

Lucrez la partea mentală, încercă să fiu cât se poate de pozitivă, indiferent de situația în care mă aflu în meci. Tot ce pot să spun este că mă bucur foarte mult că am ajuns în acest mod de a fi pe teren și sper să păstrez această stare pentru că mă ajută foarte mult", a declarat Halep, la interviul acordat după meci. 

 Citește și: Linia fină a victoriei » Halep trece de Roberta Vinci după un meci dramatic! Revenire de SENZAȚIE a româncei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
timm
timm  •  10 Mai 2017, 12:39
Postat de tihi pe 10 Mai 2017, 11:55

Vinci merita sa castige.A dominat jocul,la sfarsit a dat 4 mingi cadou,cu care a castigat Halep,fara sa atinga mingea.Norocul si nu valoarea a facut sa castige!

Prostia te face sa comentezi nu valoarea.

tihi
tihi  •  10 Mai 2017, 11:55

Vinci merita sa castige.A dominat jocul,la sfarsit a dat 4 mingi cadou,cu care a castigat Halep,fara sa atinga mingea.Norocul si nu valoarea a facut sa castige!

timm
timm  •  10 Mai 2017, 11:32
Postat de catalynn pe 09 Mai 2017, 22:11

Felicitari, nu atat valoarea adversarei cat greselile nefortate au fost cauza caderii, cu Sam o asteapta un meci similar sa speram ca toate fetele noastre se vor califica mai departe, repetand parcurusul superb de anul trecut. Vad ca si la dublu cu Irina se descurca destul de bine, chiar vreau sa il vad pe Palnie (aka WowMasha/Bosfor) cum ne mai poveste el ca cele 2 se urasc de moarte :-)))) De cand Simonica a castigat practic singura partida cu MB din FedCup vad ca a disparut complet, nu ne mai plictiseste cu patriotismele lui de 2 bani. :-))))) Succes in continuare!

WOWMasha a inteles si el, ca Dopatova fara meldonium e o jucatoare de pluton Top70-120. A batut-o Bouchard, loc 60 WTA, ca pe covoare. Sarea praful din Masha la 2 metri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează