SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

"Chiar trebuie să spun cum l-am anunţat?" » Modul ciudat prin care Simona Halep şi-a luat la revedere de la Wim Fissette. Reacţia antrenorului

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 11:16

Simona Halep a anunţat felul în care s-a despărţit de antrenorul belgian Wim Fissette, cel cu care a colaborat în ultimul an şi a obţinut rezultate foarte bune, ajungînd la un moment dat chiar şi pe locul 2 WTA. 

"Eu am fost un produs 100% românesc. Eu am lucrat numai cu români, pînă la Wim Fissette. Am întrerupt colaborarea, a fost un an foarte bun.

Am avut rezultate foarte bune. Îi doresc să urce cît mai mult în cariera de antrenor. Chiar trebuie să spun cum l-am anunţat? I-am dat mesaj şi i-am mulţumit pentru tot, dar el nu mi-a răspuns.

Eu vreau ca atunci cînd ne întîlnim la turnee, să vorbim, să fim aşa cum am fost, să rămînem prieteni. Viitorul meu antrenor va fi un român, sigur! Mie îmi place să am lîngă mine un om care gîndeşte la fel", a spus Simona Halep la ProTV.

Pasiuni: "Am o slăbiciune pentru tenişi. Mereu îmi cumpăr, pe oriunde merg. Şi blugi! Chiar dimineaţă mi-a zis mama că am vreo 35 de perechi. Mă bucură doar să îi văd acolo, chair dacă nu prea am timp să îi văd.

Din 5-6 ani stau în Bucureşti, nu în Constanţa. Familia vine mereu de la Constanţa să mă viziteze. Prefer să mă întorc în România după fiecare turneu, de aici îmi iau energia.

Pot să mă duc în tot felul de locaţii în lume, dar nu vreau. Îmi place să conduc mult. Mi-e frică de viteză, deşi uneori îmi place să o simt", a spus Simona Halep la ProTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
goghe
goghe  •  09 Noiembrie 2014, 22:21
Postat de blacksun_14 pe 09 Noiembrie 2014, 11:56

motivele sunt simple.Belgianul i-a fost impus de ruzici.Halepoasa, o machedoanca cu nasul pe sus si plina de ea, nu acccepta decat romansi care sa-i spuna cat e de frumoasa, ce bine joaca si sa faca pe teren cum o taie capul Orgoliul prosthesc te duce la pierzanie.Halep a simtit putin din asta la inceputul acestui an, sezonul asta vine declinul serios daca nu isi baga mintile in cap

Pai Ruzici a dovedit ca stie mai multe in tenis decit sacalul de Tiriac - de aia l-a si adus pe belgian care a dus-o in top pe Halep. Dar machedonii au fost sint si vor fi umbla numai dupa bani - asa ca mai bine se pupa pe gura cu Tiriac si aduna niste euroi epede acum cit este in top - lasa-o incolo de performanta, pentru aia trebuie munca!

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  09 Noiembrie 2014, 20:03
Postat de unico_biancorossi pe 09 Noiembrie 2014, 18:53

e derutata. tu cum ai fi daca ai castiga lejereanu vreo 7 milioane de oi_ro cu blanitze cu tot ?.>)) doar pentru ca dai cu paru intr-o biata mingiuka si fugi de colo colo in dreptunghiurile tale..)) misteaux..) am spus, tenisul e un sport cam plictisitor, fara imprevizibil. e ca un film unde stii cati mor numai dupa primele replici.)

O fi plictisitor tenisul,cum zici tu,dar fetele astea la U.S.OPEN aduc anual in tribune si in fata televizorului oameni cit aduce fotbalul din liga lui Gino intr-un deceniu! Cit despre banii cistigati,alea 7 milioanele sint bani munciti din greu,pe care-i merita,dar sa nu uitam ca totusi sportul asta este costisitor(un jucator/jucatoare,din primii 10 din lume are cel putin 8-9 oameni in echipa) iar taxele oprite la unele turnee sunt de 35%.

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  09 Noiembrie 2014, 19:55

Simona a ajuns in situatia de a trebui sa explice tuturor absolut tot ce face,ce spune,ca sa poata romanul sa traiasca cu inca "o stire"... Un contract care a fost dus la bun sfirsit,sa terminat si odata cu asta sa incheiat si ciclul asta cu antrenorul belgian!Antrenor care,dupa parerea multor specialisti,din tenis,este chiar foarte bun.Daca Simona (sau tatal ei ?) a hotarit sa schimbe macazul asta este treaba lor....ca doar nu-i bugetara sau o platesc ziaristii sa fac performanta.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează