SPORTURI  »  TENIS  »  PROBLEME

Chris Evert are din nou probleme de sănătate » Anunțul legendarei jucătoare: „Doctorii au găsit din nou celule canceroase, în aceeași zonă”

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 23:48 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 00:27

Legendara Chris Evert (68 de ani) trece din nou prin momente delicate. 

Fosta mare jucătoare de tenis, diagnosticată în 2021 cu cancer ovarian în stadiul 1, are din nou probleme de sănătate. Și a dezvăluit că nu va analiza meciurile de la Australian Open 2024, la ESPN.

Chris Evert are din nou probleme de sănătate

Câștigătoare a 18 Grand Slam-uri la simplu și 3 la dublu, americanca a cucerit 157 de titluri de simplu şi s-a clasat pe locul 1 în lume timp din 1974 până în 1978, în 1980 şi în 1981.

Americanca a postat un mesaj pe platforma X, în care a vorbit despre problemele de sănătate. 

„De când am fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu doi ani, am fost foarte deschisă despre problema mea. Acum vreau să vă anunț noutățile, cancerul a revenit. Este un diagnostic pe care nu voiam să-l aud, dar din nou mă simt norocoasă că l-am descoperit la timp. 

Săptămâna trecută am făcut o operație. Doctorii au găsit din nou celule canceroase în aceeași zonă. Toate au fost eliminate și am început o nouă sesiune de chimioterapie. 

Astfel, nu voi putea să-mi însoțesc colegii când ESPN va reveni la Melbourne, luna viitoare, pentru Australian Open. Dar voi fi gata pentru restul turneelor de Grand Slam. 

Vă încurajez pe toți să vă verificați istoricul familiei. Detectarea la timp a bolii salvează vezi. Și să fiți recunoscători pentru sănătatea voastră în această perioadă de sărbătoare”, a scris Evert.

Citește și: 

Știm primele două echipe calificate matematic în „sferturile” Campionatului Mondial de handbal feminin

România - Japonia, la CM de handbal feminin » Decizia luată în cazul Cristinei Neagu + ce calcule își mai fac „tricolorele”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close