SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Ciocnirea aşilor

Articol de - Publicat sambata, 05 iulie 2008 00:00

Nadal şi Federer vor disputa a treia finală consecutivă la Londra.

De la prima minge jucată anul acesta la Wimbledon şi pînă ieri, totul a mers spre o finală între Roger Federer şi Rafael Nadal. La fel ca în 2005 şi în 2006. Fiecare dintre ei şi-a urmat tra­seul spre meciul cel mare fără a se împiedica. Ultimele retuşuri s-au fă­cut ieri, în semifinale.

Întîi, Federer l-a întîlnit pe Ma­rat Safin, omul care a reuşit anul a­cesta să-şi domine complexul faţă de iarbă. În faţa elveţianului însă, rusul a început crispat, a continuat încurajator şi a încheiat clacînd. 6-3, 7-6 (3), 6-4 e scorul victoriei lui Ro­ger, liderul mondial etalînd din nou un joc fluid, elegant, muşcător cînd a fost nevoie.

Apoi, Nadal a dat piept cu Rai­ner Schuettler, maratonistul “sfer­tu­rilor”. Oboseala de după meciul cu Arnaud Clement, care a durat peste 5 ore şi s-a întins pe două zile, s-a văzut la german în setul întîi. Schuet­tler a condus în al doilea, însă Nadal l-a întors, dînd în actul trei lovitura de graţie. Rezultatul, 6-1, 7-6 (3), 6-4, seamănă uimitor cu cel al lui Federer. Cum se va face departajarea în finală şi în fa­voa­rea cui? Răspunsul va fi duminică.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  05 Iulie 2008, 09:26

federe o ia in freza:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează