SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Clijsters: "Am fost complet în afara jocului"

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Belgianca Kim Clijsters, care a fost eliminată vineri în turul al 3-lea al Australian Open după ce a suferit cea mai dură înfrîngere din carieră (0-6, 1-6) în faţa Nadiei Petrova, a declarat după confruntare că a fost complect dezorientată.


"Am fost complet în afara jocului şi nu am simţit deloc mingea. Petrova a jucat bine, dar chiar nu a trebuit să facă mare lucru. A fost un lucru pe care nu vrei să-l păţeşti prea des. Este păcat că s-a petrecut chiar aşa de devreme în turneu. Ăsta este sportul", a precizat sportiva din Belgia.


Ultima înfrîngere urîtă din cariera lui Clijters a fost în urmă cu 9 ani, la turneul de la Miami, în faţa americancei Serena Williams, scor 0-6; 2-6. Kim era una din principalele favorite la cîştigarea trofeului de la Australian Open.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  23 Ianuarie 2010, 16:04

KIM, s-a vazut clar din ce cauza mingea nu te-a recunoscut din cauza ca tota noaptea te-i jucat cu jucaria sotului tau.Pe viitor daca vrei sa cstigi sa nu-l mai iei cu tine in turnee. Mai ales unde sunt si plaje. Asa cum a patit si Jovanovic, s-a bronzat la plaja si s-a jucat noaptea cu ceva si a pierdut si ea si a fost de nerecunoscut ca si tine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează