SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA SYDNEY

Continuă accidentările înainte de Australian Open » Două jucătoare de Top 10 s-au retras de la turneul de la Sydney

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 11:57

Petra Kvitova, locul 6 WTA, și Agnieszka Radwanska, locul 4 WTA, și-a anunțat retragerea de la turneul de la Sydney, care se desfășoara începînd de azi.

Poloneza a declarat că are probleme la piciorul stîng și a fost nevoită se renunțe la turneul australian. Radwanska a cîștigat turneul de la Shenzen, astfel urcînd pe locul 4.

Kvitova a acuzat probleme stomacale și nu a declarat că nu poate participa la competiția de la Sydney. Ea a fost înlocuită de Polona Hercog, iar în locul polonezei Radwanska va juca Daniela Hantuchova.

Simona Halep se putea duela cu Petra Kvitova în semifinale, în timp ce meciul contra Radwanskăi ar fi putut avea loc în finala turneului de la Sydney. Halep, numărul 2 mondial, principala favorită la turneul WTA Premier de la Sydney, va juca în turul doi, cu sportiva franceză Caroline Garcia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  11 Ianuarie 2016, 09:01

Stai sa treaca in primu 'tur,nu sa ajunga sa joace

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Ianuarie 2016, 15:21

au pus-o ele de o sedinta si au decis : pana nu ne retragem toate, nu poate micuta noastra amigo sa ramana si ea in History Channel cu un GS ! let's do it !..))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează