SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondenţă de la Madrid » Horia Tecău, după înfrîngerea cu fraţii Bryan: ”Ne-a lipsit foarte puţin să cîştigăm”

Articol de - Publicat vineri, 09 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 00:42

Încă o întîlnire cu gemenii Bob şi Mike Bryan, în turul secund de la Madrid. A şaptea pentru Tecău, a 14-a pentru Rojer şi prima în această formulă. Disputat pe Terenul 5, cu tribunele pline.

Spectatorii au venit şi pentru "Braians", cum sînt strigaţi în Spania, dar şi pentru Horia, inclusiv preşedintele FRT, George Cosac, care a ajuns ieri dimineaţă la Madrid. Pe timpul meciului, el a schimbat sms-uri cu Simona Halep, care i-a ţinut pumnii lui Horia.

Tecău şi Rojer au fost foarte aproape de adversarii lor, cedînd cu 5-7, 6-3, 9-11, după ce au salvat o minge de meci. Setul cîştigat a fost abia al 4-lea pentru Horia în faţa gemenilor şi al 5-lea pentru Rojer. "Am aplicat bine tactica stabilită şi ne-a lipsit foarte puţin ca să cîştigăm", a spus românul după meci.

"E atît de greu să-i învingi pentru că sînt echipa cea mai sudată. Ştiu exact unde va trimite mingea partenerul şi se completează perfect. Rar de tot sînt prinşi într-o zi mai slabă. De obicei, fac totul măcar bine", a încheiat Tecău, care a luat deja drumul spre Roma, singurul turneu pe care îl va mai disputa înainte de Roland Garros.

14.100 de euro vor împărţi Tecău şi Rojer pentru turul secund de la Madrid

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează