SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondenţă din Madrid » Patricia Maria Țig a dezvăluit secretul succesului imens în fața lui Stephens : "Nici nu m-am uitat pe tablou"

Articol de , - Publicat luni, 02 mai 2016 18:01

Patricia Maria Țig a mai produs o surpriză la turneul din Madrid și a eliminat-o astăzi pe Sloane Stephens (21), cea care e considerată noua Serena Williams.

Ocupanta locului 134 WTA a vorbit pentru GSP.RO despre acest succes incredibil. 

”Nu știam exact ce să aștept de la acest meci, așa că m-am concentrat pe jocul meu, pe cum sunt eu și mă bucur că am reușit să fac o treabă bună. Știam totuși că nu e abilă la anumite chestiuni cu reverul, cu toate că la începutul meciului mi s-a demonstrat contrariul, dar am continuat să o joc acolo și a funcționat.

Tot ce am făcut pe teren s-a legat într-un mod care mi-a adus victoria. Și am rămas calmă, m-am gândit că aceasta e atitudinea potrivită. Dacă ea m-ar fi simțit tensionată, atunci poate că lucrurile ar fi fost altfel.

Game-ul al doilea al setului secund... care a durat foarte mult, l-am câștigat, cred că acolo a fost cheia. E important ca atunci când adversara încearcă să revină să n-o lași. Aștept următorul meci, indiferent cu cine voi juca, nu contează.

Nici nu m-am uitat pe tablou când a început turneul, mi-am spus să iau totul pas cu pas și poate voi mai câștiga niște meciuri”, a zis Patricia Țig pentru GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
merace
merace  •  03 Mai 2016, 21:48

Patricia e pe val, si nu m-as mira nici daca ar bate-o pe Madison Keys. HAI ROMANIA!

merace
merace  •  03 Mai 2016, 21:46

Sloane Stephens a fost botezata "noua Serena" pe vremea cand incepuse sa devina cunoscuta la juniori, dar performantele ei ca senioara nu au confirmat, ca inca nu ajuns in Grand Slam-uri mai sus ca Simona... dar cum Simona nu e americanca, desi are o finala de GS, presa americana nu ii poate da titlul de "noua Serena" :)

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Mai 2016, 20:20

important este ca vremea Serenei Willams a trecut ...iar Solane nu se ridica nicidecum la constanta Serenei ...SUA trebuie sa caute altceva...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează