SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondenţă din Madrid » Primele declaraţii ale Patriciei Ţig după victoria în faţa Dariei Kasatkina » Ce pregăteşte pentru partida cu Sloane Stephens

foto: Guliver / Getty Images
foto: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 01 mai 2016 18:21

Patricia Țig a reușit cel mai bun rezultat al ei de până acum în termeni de clasament, învingând-o pe Daria Kasatkina, numărul 32 mondial, cu 6-3, 4-6, 6-2 în primul tur de la Madrid.

"Nu m-am gândit la asta, nu e foarte important pentru mine. Poți fi în Top 10, dar să pierzi în fața cuiva aflat în Top 100, dar care urmează să crească, să ajungă departe.

Este însă o victorie care înseamnă mult pentru mine, mai ales că vine după o perioadă mai puțin plăcută, din punctul de vedere al rezultatelor", a spus Patricia, 134 WTA, care e pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu WTA Mandatory. "Înseamnă mult pentru mine ca om, dar și ca jucătoare".

Românca a punctat momentele-cheie ale meciului. "Am început foarte bine, apoi, în setul al doilea ea și-a ridicat nivelul, iar eu n-am fost pe fază, deși am avut o șansă la 4-5 să egalez, să fac 5-5. În decisiv, am rămas pe poziții, nu am mai lăsat-o să vină peste mine. Am învățat din greșelile setului secund".

În continuare, Patricia o va întâlni pe Sloane Stephens, numărul 21 WTA, una dintre americancele care se simt bine pe zgură. "Nu mă cunoaște, acesta poate fi un avantaj pentru mine. Mă voi gândi mai mult la jocul meu decât să analizez cea jucat ea când a întâlnit alte fete. Oricum, contra mea va fi altceva. Dar voi vorbi cu antrenorul meu, cu Răzvan Sabău, și el îmi va da niște linii tactice", a încheiat Patricia.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
merace
merace  •  01 Mai 2016, 22:07

Succes, Patricia! HAI ROMANIA!

catalynn
catalynn  •  01 Mai 2016, 18:50

E greu cu Serena wanna be, dar nimic nu e imposibil, americanca a facut destule meciuri slabe, nu e constanta, asa ca Patricia poate avea șansa sa nu o prindă in zi si sa mai faca o "victima". Bafta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează