SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Corespondenţă din Singapore » Ce a cîştigat Simona Halep după victoria cu Eugenie Bouchard: ”Mi-am regăsit agresivitatea”

Simona Halep a avut parte de o intrare spectaculoasă pe teren
Simona Halep a avut parte de o intrare spectaculoasă pe teren

Articol de - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 23:19

Simona Halep spune că are din nou încredere în jocul ei şi că a lăsat în urmă lunile palide.

La aproape o oră după meci, românca a schimbat rochiţa neagră pe un tricou roz şi un trening albastru. Înaintea conferinţei de presă în engleză, a stat de vorbă cu ziariştii români de la Singapore chiar în Centrul de Presă, în dreptul panoului WTA cu programul meciurilor.

- Simona, cum a fost pentru tine meciul, ce-ţi aduce această victorie?
- Sînt fericită că mi-am regăsit capacitatea de luptă şi agresivitatea în joc. Am luat lucrurile punct cu punct, am rămas concentrată, am jucat bine şi cu serviciul, şi cu returul, am stat bine în teren. Nu m-am gîndit dacă va fi un meci rapid sau nu, înainte nu-ţi trec asemenea lucruri prin cap. important e să-ţi faci jocul.

- Ce a făcut diferenţa în favoarea ta mai mult decît orice?
- Faptul că am fost mai concentrată decît ea. Şi mai fresh. Deşi eram pregătită şi pentru un eventual meci lung. Am fost bine pregătită şi mental, şi fizic pentru această întîlnire. Sper să mai am asemenea zile frumoase.

- O asemenea victorie îţi redă încrederea că va urma o perioadă bună?
- Nu poţi să fii sigur că o să cîştigi tot de acum, dar face bine la încredere. Ştii că nu mai poţi pierde jocul bun, că e acolo. Am avut cîteva luni grele, cu accidentări, întîi glezna, apoi şoldul. E o perioadă uitată deja. Nu mai am dureri, bandajul a fost doar de protecţie.

"Interesant la acest turneu e că joci din primul meci cu numărul 4 mondial. Nu e viaţă uşoară. Trebuie să alergi mult. Dar e o mare experienţă să ai asemenea partide la rînd. Am fost un pic înţepenită, dar voi încerca să fiu mai bună în meciul următor" ( Eugenie Bouchard)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 13:09

respect si felicitari SImona !

stanafabiana
stanafabiana  •  21 Octombrie 2014, 12:28

Ai fost incantatoare in majoritatea momentelor din joc.Astept sa faci iubitorilor tai,aceeasi bucurie. HAI SIMONA,fala a Romaniei!!!

emv2013
emv2013  •  21 Octombrie 2014, 11:10

Mult success in continuare...si asteptam un meci mare cu Serena. Nu conteaza daca pierzi sau castigi....atata timp cat jocul este frumos.Multa bafta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close