SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR / CORESPONDENŢĂ DIN SINGAPORE

Corespondenţă din Singapore » Simona Halep a răspuns speculaţiilor: ”Cine crede că aş fi făcut vreo înţelegere ca s-o scot pe Serena Williams nu mă cunoaşte!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 22:34

Simona Halep a spus că a intrat ieri pe teren pentru a cîştiga meciul şi nu pentru a face jocuri


Calculele pentru Grupa Roşie erau mult mai simple decît cele pentru Grupa Albă, Simona ştiind de joi că are asigurat locul în semifinale. Mai rămînea de stabilit doar poziţia în clasament, dacă era 1 sau 2. În cazul unei victorii în două seturi a Anei Ivanovici, cea eliminată din grupă ar fi fost Serena Williams. Halep a fost întrebată dacă a auzit ceva, dacă a primit vreun mesaj dinspre tabera americancei. "Nu, nimic de genul acesta. Ştiam că dacă pierd 3-6, 3-6 ea era eliminată. Nu m-a interesat. Nu mi-e frică să joc din nou contra Serenei. Nu mi-e frică de nimeni din circuit. Şi dacă ne întîlnim iar peste cîteva zile şi mă bate 6-0, 6-0 nu va fi nici o tragedie", a spus Halep. "Cine crede că aş fi făcut vreo înţelegere ca s-o scot pe Serena nu mă cunoaşte! Fiecare zi e o nouă zi. Eu vreau doar să joc cît pot de bine, să fac tot ce se poate în ziua şi în meciul respectiv. De aceea, contra Anei am încercat tot ce am putut".

S-a simţit obosită, după peste două ore de joc? "Deloc. A fost un meci lung, dar uneori ai nevoie şi de aşa ceva, te poate ajuta pentru ziua următoare". Aseară, şi-a făcut recuperarea, masajul şi exerciţiile. Nu şi băile cu gheaţă încercate de Aga. "Eu le evit. Am fost şi răcită cînd am venit aici, aşa că nu mi-ar prinde bine", a încheiat Simona.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
mishu_74
mishu_74  •  25 Octombrie 2014, 16:04

Romanache astia care vad numai conspiratii mondiale si scenarii peste tot, cred ca n-au castigat un ban cinstit toata viata lor.Bai tristilor, schimbati-va conceptia si mentalitatea despre viata pana nu e prea tarziu pt voi. Ce zic eu aici, cred ca este deja prea tarziu....

para.para
para.para  •  25 Octombrie 2014, 13:09
Postat de ohio pe 25 Octombrie 2014, 10:05

Williams - Wozniaki 2 - 4.Crezi ca a pariat din nou?

tuciuriule, vezi ca a castigat Serena.

mvradulescu
mvradulescu  •  25 Octombrie 2014, 12:17
Postat de ohio pe 25 Octombrie 2014, 10:03

Sa mori tu?Mai Nostradamus de balta,mai ai si alte scenarii?

M-ați uluit când ați stabilit unde s-a "reîncarnat" Nostradamus, însă cel care postase respectivul comentariu, o merită cu prisosință !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează