SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - GERMANIA 1-4

Corespondență GSP de la Cluj » Explicațiile Monicăi Niculescu după eșecul dramatic cu Petkovici: "Cum am ratat două mingi de meci"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 17:26

Monica Niculescu a vorbit la finalul meciului pierdut în fața Andreei Petkovici (6-0, 6-7, 3-6) despre cele două mingi de meci pe care le-a ratat în setul al doilea. În urma înfrângerii suferite în fața Germaniei (1-4), România retrogradează în Grupa Mondială II. 

"Am intrat foarte bine în meci, am avut 6-0, m-am mișcat bine, chiar am simțit că pot s-o bat. La 40-15, am avut două mingi de meci. La prima, mi-am aruncat prost mingea, îmi pare rău că n-am oprit-o și mi-a făcut punct direct. Apoi am dat tare cu serviciul și mi-a ieșit trei metri afara.

Atmosfera la echipă e tristă, dar nu suntem dărâmați. Am acumulat experiență, acum jucăm numai cu adversare tari, nu e ușor", a declarat Monica Niculescu. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  18 Aprilie 2016, 06:46

Monica sta cam rau cu aritmetica: de la 40-15 a pierdut 8 puncte consecutive, a pierdut setul si era deja 4-0 pentru Petkovici in tie-break. Scuzele sunt puerile ca si ea. Toata lumea spune ca jucatoarelor noastre le trebuie neaparat psiholog, sunt varza in momentele importante ale meciurilor.

sakamoto
sakamoto  •  18 Aprilie 2016, 06:43

Monica Niculescu batrina va ajunge, dar tenismena buna niciodata! Are un joc urit, demodat, cum se juca cu 50 de ani in urma, la fel ca celelalte tenismene romance. Rahitice. Plafonate! Poate junioarele care vin din urma. Dar din pacate si ele sint maruntzele. Tenisul este un sport dur, cistiga doar caracterele puternice, cu fizic atletic. Mens sano, in corpore barosano! Azarenka, Kerber, Serena, Mladenovici, Ivanovici, Sharapova, Cibulcova, Kuznetzova, Muguruza...Acestea cistiga turneele, celelalte, mai rar.

wowmashha
wowmashha  •  18 Aprilie 2016, 01:15
Postat de catalynn pe 17 Aprilie 2016, 19:37

Așteptam explicațiile pertinente ale lui Fosfor, care ne va demonstra ca Monica a pierdut pt ca o doare in fund de Romania si a-i face in ciuda Simonei Halep! :-)

of of of capalynn capalyyn . am auzit ca pe simona halep dupa ce s-a impiedicat *** in meciul cu petcovic vor astia sa o bage intr-un film de desene animate . un nou serial de desene animate ,,impiedicata de la constanta .. :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează