SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Coşmar anihilat » Irina Begu a răzbunat ieri înfrîngerea suferită în faţa lui Angelique Kerbe la Charleston

Irina Begu
Irina Begu

Articol de , - Publicat joi, 14 mai 2015 00:00

Întîlnirile cu Kerber s-au înghesuit anul acesta pentru Irina. După ce pierduse în 2013 în faţa germancei la Indian Wells, în ianuarie, la Australian Open, în primul tur, au dat din nou ochi, iar românca a triumfat într-un meci cu scor ciudat, greu de uitat, 6-4, 0-6, 6-1.

Atunci reuşea şi cel mai bun rezultat al ei în turneele de Mare Şlem, avînd drept temelie chiar această izbîndă reuşită în faţa celei care era atunci pe locul 9 în lume. În aprilie, la Charleston, se întîlneau iar, în "sferturile" turneului disputat pe zgură verde. A fost 7-6 (3), 7-6 (4) în favoarea lui Kerber, un meci pe care Begu crede că-l putea cîştiga şi care a lăsat-o fără somn două nopţi la rînd. Timp în care a întors pe toate feţele cele petrecute pe teren.

Rezultatul? Ieri, cînd s-au aflat iar faţă în faţă, Irina a reuşit să-şi impună jocul puternic, de forţă, cu lovituri bine ţintite. A avut un sprijin mai ferm în serviciu, cu procentaje superioare şi la frecvenţă, şi la reuşita pe ambele, atacînd, în acelaşi timp, serviciul doi al adversarei. Kerber a fost vulnerabilă acolo, obţinînd doar 5 puncte din 20. Mai constantă, Irina s-a impus în o oră şi 23 de minute cu un dublu 6-3, calificîndu-se în "optimi", unde o va întîlni pe Victoria Azarenka. În 4 meciuri, i-a luat doar un set bielorusei, la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
428297250671951
Muresan Dina  •  14 Mai 2015, 15:27

S-a razbunat ? Nu cumva si-a luat revansa ? Aici este vorba de sport !

1581870215401957
Andronic Popovici  •  14 Mai 2015, 10:03

Irina ,invingeo pe Azarenca ,macar sa-i dai satisfactie Simonei ca a facut bine cand si-a schimbat antrenorul ,inafara de motivul cel mai plauzibil ca vrei sa-ti imbunatatesti palmaresul cu Aza. Succes iti tin pumnii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close