SPORTURI  »  TENIS  »  SĂRBĂTORI FERICITE!

CRĂCIUNUL SPORTIVILOR Simona Halep va fi departe de casă: "Pentru mine cadoul e cadou oricând"

Simona Halep nu a scăpat prilejul de a se fotografia cu nepoțica Tania înainte să plece din țară
Simona Halep nu a scăpat prilejul de a se fotografia cu nepoțica Tania înainte să plece din țară

Articol de , , - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 00:00

A patra jucătoare a lumii va fi pentru prima dată departe de casă și va petrece sărbătoarea Nașterii Domnului la Adelaide.

Simona Halep a sărbătorit deja Crăciunul alături de familie. Înainte să plece la Adelaide, în Australia, ea a fost acasă, la Constanța, și a luat masa în familie. "Perioada Crăciunului este foarte plăcută, e frumoasă, e cu familia".

Pentru a patra jucătoare a lumii, care deja pregătește sezonul 2017, va fi prima oară când va petrece Crăciunul departe de casă și de frig. "O să-mi lipsească atmosfera, ne strângeam toată familia, nu 20 de persoane, ci mamă, tată, frate, soră, cumnată în cazul meu, dar o să fie o experiență frumoasă să stau în pantaloni scurți de Crăciun", a completat ea.

Pe 25 decembrie, la Adelaide, acolo unde locuiește antrenorul româncei, Darren Cahill, cu familia sa, se anunță o maximă de 37 de grade Celsius. Românca a simțit deja dogoarea din Australia, dar nu se plânge.  

Cât despre cadouri, Simona are o altă abordare: "Partea cu cadourile de sub brad, eu nu am crescut așa. Acum încercăm să ne schimbăm pentru nepoțică, i-am făcut și brad în cameră. Nu simt lipsa cadourilor, pentru mine cadoul e cadou oricând, nu trebuie să fie o ocazie specială ca să oferi unul. Îmi place să fac cadouri, dar să și primesc!".

Primul turneu din 2017 pentru jucătoarea din România este cel de la Shenzhen, care debutează pe 1 ianuarie.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mutu57
mutu57  •  23 Decembrie 2016, 15:16

Sant 100 de articole pe GSP. Daca nu te intereseaza Simona - e dreptul dumitale - de ce ai click pe asta? Iti face placere doar sa insulti lumea? Mergi la articolul unui sportiv sau echipe care iti place si spune ceva frumos. Vad ca tii cu Dinamo. Mergi si comenteaza victoria frumoasa a lui Dinamo din cupa ligii. Craciun Fericit!

balauru48
balauru48  •  23 Decembrie 2016, 13:24

nu ne intereseaza cu cine isi petrece Craciunul *** de fapt nu ne intereseaza nimic despre aceasta individa care vorbeste urat despre romani cu fiecare ocazie! DISPARI!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  23 Decembrie 2016, 12:07

Craciun fericit, Simona!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează