SPORTURI  »  TENIS  »  APARIȚIE

Decizia lui Halep l-a scos din sărite pe CTP: „Simona în politică?! Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (67 de ani) critică prezența Simonei Halep (32 de ani) în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 CNN. +19   FOTO
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (67 de ani) critică prezența Simonei Halep (32 de ani) în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 CNN.

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 19:46 / Actualizat joi, 07 martie 2024 19:49

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (67 de ani) critică prezența Simonei Halep (32 de ani) în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 CNN.

Simona Halep a câștigat procesul la TAS și poate reveni în orice moment în circuit. Dubla campioană de Grand Slam s-a întors în România și a acceptat invitația lui Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3 CNN.

Halep n-a terminat cu procesele » Ce urmează pentru Simona
HALEP, VICTORIE LA TAS
Halep n-a terminat cu procesele » Ce urmează pentru Simona

Gazetarul Cristian Tudor Popescu crede că Simona Halep a făcut o alegere greșită și a lansat o serie de ironii pe contul personal de facebook.

Cristian Tudor Popescu, acid pe facebook: „Simona Halep în politică?”

Simona în politică?

Pentru a-și celebra victoria, Simona Halep a ales canalul de sport Antena 3 și pe cunoscutul jurnalist sportiv, specializat în tenis, M. Gâdea. Nu a băgat în seamă posturile Digi Sport sau Eurosport, și nici pe comentatorii de oină, cu experiență, cum ar fi Cristi Mândru, Dragoș Suciu, Silviu Zancu sau Radu Naum.

Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită, ca și aceea prin care i-a selectat pe Mouratoglou și compania.

Dar, cine știe, poate că Simona năzuiește să intre în politică, în partidul lui Dan VoiculescuA3...
- Cristian Tudor Popescu, pe Facebook

Ediția de „Sinteza Zilei” cu Simona Halep invitată va avea loc joi, de la ora 21:00.

VIDEO. Simona Halep vorbește despre Patrick Mouratoglou și daca vor mai urma alte procese: „A fost o greșeală, pentru care eu am plătit foarte scump”

Astăzi, zâmbitoare, după o victorie uriașă a carierei, Simona s-a oprit și a făcut poze cu fanii, înainte să discute cu jurnaliștii prezenți pe aeroport.

„Am primit foarte bine vestea, a fost minunată, cum visam. Adevărul a ieșit la suprafață. Mereu am știut că nu am făcut nimic, că nu am avut intenție. Mă bucur că pot juca din nou tenis. M-am bucurat foarte tare când am aflat, am avut și lacrimi, pentru că am așteptat foarte mult aceste verdict”, a început Simona Halep dialogul.

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Ce nu a putut îndura Simona Halep în timpul suspendării: „Era o suferință să fac asta”
SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS
Ce nu a putut îndura Simona Halep în timpul suspendării: „Era o suferință să fac asta”
Simona Halep, întrebată frontal: „Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” » Răspunsul fără echivoc oferit pe aeroport
HALEP, VICTORIE LA TAS
Simona Halep, întrebată frontal: „Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” » Răspunsul fără echivoc oferit pe aeroport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
monika.
monika.  •  10 Martie 2024, 12:40

Daca s-ar fi gasit o substanta interzisa la un sportiv strain ( care ar fi castigat atunci in fata unui roman), ce ati considera? Ca a fost “ cinstit si curat”? armstrong a fost o legenda, apoi zero, “ asa nu”. Declinul celor prinsi cu substante dopante, credeti ca e meritat?

88gore88
88gore88  •  09 Martie 2024, 19:23
Postat de ionut197 pe 07 Martie 2024, 21:52

De aceea Romania e in topul analfabetismului functional! Ca idee: Halep NU a fost gasita dopata! S-a constatat ca, in corpul ei, a ajuns, NEINTENTIONAT, o cantitate infima de substanta interzisa! Prin contaminare a unui produs! Dar, pentru ca si pentru asta se acorda o pedeapsa, minima, a primit cele 9 luni. Insa, NU a fost considerata DOPATA! Dar e greu ca cetatenii sa inteleaga ceea ce si citesc. Mese putine, prosti multi....

Cred ca faci parte din acel grup de *** functionali.Calculeaza din nou.N-a castigat nimic,a avut doar de pierdut,a iesit mai sifonata ca oricand.Nici pedeapsa de doar 9 luni n-o ajuta cu nimic.Daca lua 2 ani tot aia era.Remuneratie,despagubire,contracte publicitare recuperate?NIMIC...O ia de la zero din liga a4a la 33 de ani sperand sa i se dea cate vreun wild card...Corect spus 'S-a facut dreptate,acum nota de plata!'...Nu pupici cu antrenorul si declaratii "Am castigat!Revin mai ambitioasa,multumesc pt wild card!' , astea-s baliverne,ca si parerea ta de mai sus.Faci parte din "functionalii" ce-au fugit pe prima fenta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  09 Martie 2024, 08:57

Și ?N-are voie sa intre in politica?Ca cu tenisul a cam terminat-o!Cu toate ca exemplul lui Kerber-care iata câștiga meciul cu Ostapenko la Indian Wales-ar trebui sa o ambiționeze!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează