SPORTURI  »  TENIS  »  ALEGERI PREZIDENŢIALE

Cu cine votează Simona Halep? Anunţul pe care l-a făcut la 9 dimineaţa: "Sînt responsabilă faţă de ţara mea"

Simona Halep, foto: reuters
Simona Halep, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 09:51

Simona Halep a scris astăzi pe facebook despre alegerile prezidenţiale din România. Jucătoarea noastră a fost folosită de unul dintre candidaţi pe facebook pentru a strînge likeuri.

"Foarte multă lume mă întreabă despre vot. Nu ţin partea niciunui politician, dar am votat duminică şi voi vota şi săptămâna viitoare, dintr-un sentiment de responsabilitate faţă de ţara mea, pe care îl simt de fiecare dată când intru pe teren.

Cum să câştigi dacă nu te prezinţi la meci? Cum să câştige România dacă noi nu participăm la vot? Eu zic să mergem la vot şi să votăm după cum ne spune conştiinţa. Să câştige România!", a scris numărul 3 mondial pe contul ei de facebook.

Ponta s-a folosit de Halep pentru likeuri
Unul dintre candidaţii la funcţia de preşedinte al României, Victor Ponta, a indus în eroare utilizatorii de pe facebook.

Cînd Simona Halep şi-a făcut cont pe facebook, utilizatorii au fost păcăliţi printr-o postare să dea like, avînd impresia că apreciază pagina oficială a tenismanei. Aceştia dau like, crezînd că este vorba de o postare normală, însă în realitate apreciază pagina personală a prim-ministrului României.

Alegerile prezidenţiale de duminică i-au calificat în turul secund pe Victor Ponta (40,3%) şi Klaus Iohannis (30,4%).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (95)
barnabas
barnabas  •  08 Noiembrie 2014, 12:37
Postat de bvd_magheru pe 08 Noiembrie 2014, 07:09

Da stiti voi intr-adevar ce inseamna Capitalism care aveti doi sefi de consiliu judetean Cluj la bulau dupa ce au facut Capitalism in interes de familie . Il vaeti si pe ala de la Brasov, maaharul maharilor .. Ala care a construit juma de autostrada din fondurile europene si cealalta jumatate e la el in curte ....

bai foarte bine ca ii inchide ..ma bucur ca functioneaza justitia .. pe vremea lui Nastase furau toti ca in codru acuma nu mai merge ca`i inchide indiferent de culoarea politica ! ei cu majoritatea lor au amanat cercetarile la cei corupti :)) pana ajunge ponta presedinte sa`i scape de puscarie si sa`i gratieze pe:Becali, Popescu,Voiculescu si Hrebenciuc ..din acest motiv a castigat ponta pe teritoriu pnl in Calarasi , Suceava ,Neamt , Hunedoara ,Caras pt ca prefectii de acolo sunt cercetati si trag tare ptr psd sa ajunga in paradisul justitiar al lui ponta !

jstrfa
jstrfa  •  08 Noiembrie 2014, 12:33

Indiferent de partidele de care apartin, indiferent pe cine votati aruncati un ochi , e drept e ceva de urmarit, insa sper sa aveti rabdare. Diferenta dintre cei doi (una rapida, superficiala) : KJ - s://www.youtube.com/watch?v=Tr4r_NQviKk VP - s://www.youtube.com/watch?v=eQW4HMO2C-A

bvd_magheru
bvd_magheru  •  08 Noiembrie 2014, 07:09
Postat de bulldogul2004 pe 08 Noiembrie 2014, 02:55

Ba da dar niciu unul dintre astia nu i la nivelul prostiei lui Ponta. Dar fiecare cu parerea lui... studentii, cei din diaspora si ardealul si banatul (cei mai apropiati de occident din Romania) sunt toti niste dusi de nas numai lebenitzarii din oltenia stiu adevarul suprem si inteleg cum functioneaza capitalismul.

Da stiti voi intr-adevar ce inseamna Capitalism care aveti doi sefi de consiliu judetean Cluj la bulau dupa ce au facut Capitalism in interes de familie . Il vaeti si pe ala de la Brasov, maaharul maharilor .. Ala care a construit juma de autostrada din fondurile europene si cealalta jumatate e la el in curte ....

Vezi toate comentariile (95)
Comentează