SPORTURI  »  TENIS  »  SPONSOR

Cum poate pierde Halep 2 milioane de dolari » "Virginia Ruzici ne-a refuzat"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 10:17

Simona Halep poate pierde un contract de sponsorizare de 2 milioane de dolari cu o firmă de cosmetice din Statele Unite. Cauza ar fi politica echipei manageriale a numărului 2 WTA. 

O cunoscută firmă de cosmetice din SUA i-ar fi pus Simonei Halep pe masă un contract de 2 milioane de dolari, susține Libertatea. Principala cerință a companiei a fost să negocieze direct cu sportiva, însă Virginia Ruzici, managerul Simonei, ar fi refuzat ferm, transmițându-le că asta este doar responsabilitatea ei.

"Nu vor să meargă mai departe până nu au un contact direct cu Simona. Potrivit politicii lor, ei au niște întrebări specifice. S-a luat legătura cu Virginia Ruzici. A spus clar că nu sunt interesați dacă nu cunosc toate detaliile. Nu am apucat să-i mai prezentăm nimic, atât timp cât a dat un pas înapoi de la început", a declarat un reprezentant al firmei americane conform sursei citate. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
sexilian
sexilian  •  07 Februarie 2018, 19:55

n-aveti noaptea somn BA,voi sunteti ziar de sport nu economic,***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  06 Februarie 2018, 18:17
Postat de cneius pe 06 Februarie 2018, 12:47

"Afirma Libertatea" ??? Adica fituica aceea de 2 bani ???

Stii care e diferenta dintre libertatea si gsp? Niciuna!

crimson.veritas
crimson.veritas  •  06 Februarie 2018, 13:52

Ce-ar fi sa o lasati mai usor ... cu aspectele financiare ... si sa va concetratie pe datele cu caracter sportiv! Sunt ziare specializate, care analizeaza aspectele financiare ...:)) Ieri faceati cheta, ca sa o sponsorizati voi pe cea mai bogata sportiva din Romania ... chiar nu va e rusine? Daca se urca banii pe voi si pe Dancu ... de ce nu 'sponsorizati' ... copiii ... care mor sau raman deformati ca nu au cateva zeci de mii de euro ... sa se opereze?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează