SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Cursa continuă » Simona Halep s-a calificat, ieri, în turul al treilea la US Open

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 29 august 2013 23:52

Românca a învins-o pe Donna Vekici cu 6-2, 6-1 şi a atins pentru a doua oară turul al treilea al unui turneu de Mare Şlem


Simona Halep continuă să se autodepăşească. După ce anul acesta a adunat patru trofee pe trei suprafeţe diferite, ea a reuşit ieri să-şi egaleze şi cel mai bun rezultat în turneele de Mare Şlem. Pînă ieri se putea lăuuda cu un tur trei la Australian Open în 2011.

După o vară în care totul a mers ca uns, românca a învins-o ieri în turul al doilea pe puştoaica croată Donna Vekici cu 6-2, 6-1 în mai puţin de o oră. A fost un meci pe care jucătoarea în vîrstă de 21 de ani l-a dominat de la un capăt la altul, lăsîndu-i adversarei doar trei game-uri, un meci în care nu a greşit neforţat şi în care şi-a atins scopul. În primul tur, Simona a avut nevoie de trei seturi pentru a avansa. Mai acomodată cu suprafaţa, cu nebunia oraşului şi cu emoţiile sale, Halep a strălucit. Proaspăt intrată în Top 20, românca urmează să o întîlnească în turul urmtător pe învingătoarea din partida Maria Kirilenko-Michelle Larcher de Brito. De acum încolo tot ce urmează va fi şi mai intens pentru Halep. În oraşul care nu doarme, Simona adună senzaţii.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  31 August 2013, 18:32

Halep - Kirilenko 6-1 !!!

serenka_williamsova
serenka_williamsova  •  31 August 2013, 14:32

felicitari pt o victorie obtinuta mult mai usor decat ma asteptam, mai ales dupa setul pierdut la watson.... acum vine testul cu kirilenko. e meciul "cheie" pt ea. kirilenko o jucatoare care pare ca loveste mereu mingea cu un timing perfect, stie sa urce la fileu, poate sa loveasca puternic, are experienta in turneele mari... in fine, jucatoare foarte buna. prin prisma resultatelor din ultima vreme simona e clar favorita, totusi rusoaica e mult mai experimentata, si din cauza asta o vad usor favorita pe rusoaica in meciul de azi. daca va reusi sa o bata pe kirilenko cred ca poate sa faca turneul carierei !!!

saramago
saramago  •  31 August 2013, 01:56

Maria Kirilenko (logodnica binecunoscutului hocheist Alexander Ovechkin de la Washington Capitals) joaca destul de bine pe suprafete rapide. Acest lucru insa nu ar trebui sa o impiedice pe Simona sa isi continue seria victoriilor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează