SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

De pe primul loc » Florin Mergea şi Rohan Bopanna au înregistrat ieri prima înfrîngere la Londra, dar au cîştigat grupă

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 00:00

Chiar şi aşa perechea româno-indiană a încheiat pe cea dintîi poziţie în grupa Ashe/Smith şi aşteaptă să vadă cu cine va juca sîmbătă în semifinale

Ziua de ieri a avut o cotă mai mică de emoţii pentru Florin Mergea şi Rohan Bopanna. Erau deja calificaţi în semifinale şi jucau împtriva unei perechi care nu mai avea nici o şansă să avanseze. A ieşit un meci alert, cu multe execuţii fine. Primul set a ajuns în contul lui Simone Bolelli şi al lui Fabio Fognini cu 6-4, cel de-al doilea a fost cîştigat clar de Mergea şi Bopanna cu 6-1. Italienii au apăsat din nou pe execuţii în super-tie-break şi s-au impus cu 6-3, 1-6, 10-5. A fost victoria de despărţire pentru Simone şi Fabio.

Florin şi Rohan merg mai departe la prima lor participare împreună la Turneul Campionilor. Ei au ocupat primul loc, graţie celor două victorii obţinute în faţa fraţilor Bryan şi în faţa dublului Murray/Peers, dar şi setului cîştigat în meciul de ieri. În semifinale se vor duela cu dublul de pe poziţia a doua din cealaltă grupă. Ordinea în clasament se va stabili azi, cînd se joacă ultimele meciuri în grupa Fleming-McEnroe.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
victor33
victor33  •  20 Noiembrie 2015, 21:37

Mersi, esti dragut. :) Eu ironizam discursul celor anti-Halep, dar cred ca am fost prea subtil, totusi.

dan.p.ulea
dan.p.ulea  •  20 Noiembrie 2015, 17:21
Postat de victor33 pe 20 Noiembrie 2015, 12:28

E un loc unu fals! Cum poti sa zici ca au castigat, cand ei, de fapt, au pierdut? Cum sa fii pe locul intai cand in urma ta sunt unii care te-au batut?Cand or sa castige un GS, atunci sa se laude ca au castigat grupa. :)

Ca sa intelegi ... e cam ca la fotbal. In 2006-2007 (ufff... mi-a luat ceva pana am gasit) Dinamo a luat campionatul, dar a si pierdut cu CFR, Otelul si Urziceni. Si da, s-au laudat cu asta, chiar daca nu au castigat Champions League

victor33
victor33  •  20 Noiembrie 2015, 12:28

E un loc unu fals! Cum poti sa zici ca au castigat, cand ei, de fapt, au pierdut? Cum sa fii pe locul intai cand in urma ta sunt unii care te-au batut?Cand or sa castige un GS, atunci sa se laude ca au castigat grupa. :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează