SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Decizia luată de Djokovici înainte de primul Mare Șlem al anului: "Va merge în Australia"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 19:32

Sârbul Novak Djokovici, 30 de ani, a anunțat că va participa la două turnee demonstrative înainte de a lua o decizie referitoare la participarea la Australian Open, după ce s-a retras din primul turneu ATP la care trebuia să participe anul acesta, la Doha.

Într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial, fostul lider mondial a dezvăluit ce planuri are în această lună.

"După ce s-a retras de la turneele de la Abu Dhabi și Doha din cauza durerii de la cotul drept, Novak va merge în Australia, unde va participa la două turnee demonstrative.

După cele două evenimente, va fi luată o decizie în legătură cu participarea sa la primul Mare Șlem al sezonului, Australian Open, unde Novak a fost campion de șase ori", anunță comunicatul de pe site-ul lui Djokovici.

Cele două turnee, Kooyong Classic (9-12 ianuarie) și Tie Break Tens, au loc la Melbourne. Novak Djokovici n-a mai jucat din iulie, când s-a retras din meciul cu Tomas Berdych din sferturile de finală ale Wimbledon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează