SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Declaraţii ale Simonei Halep înainte de Wimbledon: "Mi-am îmbunătăţit serviciul, asta mă ajută pe iarbă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2015 22:41

Simona va debuta luni în primul tur de la Wimbledon împotriva slovacei Jana Cepelova (22 de ani, locul 106 WTA). Halep a cîştigat singurul meci direct dintre cele două, anul trecut, în al doilea tur de la US Open, cu 6-2, 6-1.

Sportiva noastră se declară pregătită de acest turneu de Grand Şlem şi ştie motivul pentru care a fost eliminată în turul 2 de la Roland Garros.

"Nu pot spune că am avut un sezon de zgură foarte bun. Am fost dezamăgită după ce am pierdut la Open-ul francez. Probabil că am fost obosită psihic şi de aceea nu am cîştigat niciun turneu pe zgură.

După Roland Garros nu am jucat deloc tenis timp de 5 zile, ceea ce a fost foarte bine. M-am relaxat şi am scăpat de presiune.

Mi-am spus că trebuie să joc din nou de plăcere şi să muncesc cît mai mult în fiecare zi. Acum, am încredere că pot juca din nou bine", a zis Halep conform Digi. 

...despre rezultatele de anul trecut: "Ştiu că am obţinut un rezultat mare anul trecut. Trebuie să o iau meci cu meci şi să fiu foarte atentă la tot ce fac pe teren. E prea devreme să mă gîndesc că voi repeta performanţa.

Îmi place tenisul în viteză, să fiu aproape de linia de fund, pentru a lovi mingea cît mai repede. Joc stilul meu. Am încredere. Mi-am îmbunătăţit mult serviciul şi acest lucru mă va ajuta pe iarbă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
argus
argus  •  29 Iunie 2015, 00:09

"...Joc stilul meu. Am încredere..." ? In partidele pierdute,ce stil a jucat? Apoi ""...Mi-am îmbunătăţit mult serviciul şi acest lucru mă va ajuta pe iarbă" (pe hard, nu?). Nu asta ma asteptam sa declare ca argument pentru a arata ca are motive sa creada intr-o (mai) buna prestatie. Daca in loc de banala "stire" ca si-a imbunatatit serviciu (asa cum de altfel, orice jucator de tenis, il exerseaza la antrenament) ar fi fost demn de luat in seama, sa vorbeasca de importanta antrenorului, de evitarea repetarii greselii de ignorare a sfaturilor antrenorului, punand-ul "la punct" cu gesturi de lehamite, de "mai lasa-ma-n pace...ce stii tu...". In schimb, doar vorbe, c-o limba de "lemn"! DACA, si numai DACA, nu isi da seama ca NU poate stii nici TOT si nici TOTUL despre tenis, ca din acest motiv, marii jucatorii au apelat la fosti mari jucatori de tenis (Beker, Wilander, Enqvist, M. Chang, Mauresmo) si se incapataneaza sa creada ca "ma inteleg mai bine cu antrenori romani", ce din pacate, se vede ca nu au autoritatea necesara in a-si pune in practica cunostintele, atunci, draga "cozorocel", o sa traim cu totii din amintirile rezultatelor de exceptie, pentru care, iti multumim. Asta vrei? Si inchei, sugerandu-ti ca, intre altele, sa eviti sa mai smash-ezi spre adversara, desi ai tot terenul liber si sa nu uiti ca "scurtele",fac parte din arsenalul loviturilor decisive, asa cum de altfe

maryan_ro83
maryan_ro83  •  28 Iunie 2015, 14:47

Cat de plictisitoare e aceasta Halep.. Oricum nu merita sa ii dam prea multa atentie.. cine iubeste tenisul, abia asteapta meciurile Serenei, a lui Roger, a lui Novak pe iarba londoneza.. nu stiu cata iarba a vazut Halep la Constanta, dar romanii nu pot trece atat de usor de tururile 2 sau 3 la Wimbledon.. aici e cu totul altceva.. Kuznetsova sigur o scoate, asta daca nu iese de maine..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Iunie 2015, 12:45
Postat de sexilian pe 28 Iunie 2015, 04:52

pari obosita

Sharap. Ai plai ol mai best tenis pozible !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează