SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMANIA

Devvarman îi face bagajele lui Volandri

Articol de - Publicat luni, 08 septembrie 2008 00:00

Una dintre primele suprize ale turneului BCR Open Romania s-a produs astazi, in calificarile pentru tabloul principal al competitiei, atunci cand indianul Somdev Devvarman l-a invins in trei seturi pe italianul Filippo Volandri: 6/3, 4/6, 6/3

La 24 de ore dupa ce trecea hotarat in calificari de Florin Mergea, numarul 245 ATP, Somdev Dewarman, nu l-a lasat sa respire pe cel care acum un an atingea cel de-al patrulea tur la Rolland Garros. Cu un serviciu fulgerator si un bun plasament la fileu, Devvrman a reusit sa "fure" primul set, cu un break tarziu, la scorul de 4-3. Putin agitat de incisivitatea adversarului sau, Volandri a pornit mult mai decis ce-a de-a doua mansa, reusind un break timpuriu, ce i-a asigurat un 6-4 convingator. Lucrurile au stat invers in cel de-al treilea set, atunci cand indianul a ratat foarte putin si a jucat mai mult pe greseala adeversarului. Sustinut din tribune de fratele sau, Devvarman a trecut peste momentul psihologic al partidei, atunci cand a realizat rebreakul la 2-2. Italianul si-a pierdut rabdarea, dandu-i ocazia lui Devvarman sa puna punct meciului la 6-3.Cel considerat cel mai bun jucator din istoria tenisului de colegiu din SUA se poate intalni in turul urmator cu unul dintre romanii prezenti pe tabloul principal (Crivoi sau Cruciat).

In celelalte finale pentru tabloul principal, Alberto Martin a profitat de abandonul lui Diego Hartfield in setul final. Spaniolul Pablo Andujar a trecut de Laurent Recouderc in doua seturi, 6-2/6-3, iar ultimul roman prezent in calificari, Dacian Craciun a abandonat in setul al treilea al patidei cu Ramirez Hidalgo. Pe tabloul principal vor fi prezenti trei roman: Victor Hanescu, Victor Crivoi si Adrian Cruciat.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
 •  09 Septembrie 2008, 21:13

L-am vazut pe Somdev jucand acum cateva luni, cand UVA (universitatea la care a jucat el) a jucat cu Maryland. E foarte constant, si se agata de fiecare punct. Daca isi dezvolta o arma, poate sa ajunga departe

 •  09 Septembrie 2008, 01:21

"ce-a" de-a doua mansa???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează