SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Dezvăluiri incendiare ale căpitanului nejucător al Belgiei despre Ilie Năstase! Avansuri și jigniri la meciul cu România de la Fed Cup

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 13:45

Reacțiile necontrolate ale lui Ilie Năstase de la meciul de FED Cup cu Marea Britanie încă fac mare vâlvă în presa internațională. În urmă cu două luni tricolorele s-au înfruntat cu Belgia.

Atunci, și căpitanul nejucător al Belgiei, Dominique Monami (43 de ani) a avut de a face cu Ilie Năstase. A povestit pentru The Telegraph tot ce s-a întâmplat.

Monami a dezvăluit că Ilie Năstase i-a făcut avansuri și a întrebat-o ce vârsta are, motivând că iese cu femei "care au doar jumătate din vârsta sa".

Situația a degenerat la meciul dintre Irina Begu și Elise Mertens. A povestit ce s-a întâmplat: "A aplaudat înainte ca mingea să atingă terenul, iar eu i-am spus arbitrului că nu este în regulă.

Imediat m-a numit o mare curvă, rostindu-mi asta în limba franceză", a zis Monami. "După două game-uri a vrut să ne certăm, dar mi-am spus să mă calmez și să mă gândesc doar la tenis. A cedat doar după ce a observat că nu-l bag în seamă", a mai zis aceasta.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  27 Aprilie 2017, 00:32

V-am spus că se repetă campania contra lui Trump...Care mai de care îşi aduce brusc aminte ce...sexist a fost Nasty. Urmează să-l acuze şi Navratilova ! Mai lipseşte să-l acuze Serena că a violat-o după ce s-a luptat eroic !!...

tonyys
tonyys  •  26 Aprilie 2017, 21:05

Cu Keothavong inteleg ca a glumit Nastase, da belgianca asta e urata de te sperii, bine in general cand mergi spre vest te sperii de bastinase (mai ales englezoicele, germancele, italiencele,alea din benelux) au noroc ca le salveaza esticele care au ajuns pe acolo (mai ales rusoaicele, cehoicele, romancele).

tonyys
tonyys  •  26 Aprilie 2017, 21:00

Urata asta de fapt e suparata ca nu s-a dat la ea Nastase si se baga in seama.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează