SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Dezvăluri din culise » Cum a fost posibilă victoria cu Azarenka? Virginia Ruzici a dat cărțile pe față: "A lucrat la asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2015 12:00

Virgina Ruzici, managerul Simonei Halep și cea care a ajutat-o pe romîncă în carieră, a vorbit despre victoria în fața bielorusei Victoria Azarenka, scor 6-3, 4-6, 6-4.

"Simona a avut o revenirea extraordinară după întreruperea din cauza ploii. Și-a găsit în sfîrșit luciditatea și dorința absolută de a cîștiga. Toată echipa a făcut totul pentru ca ea să fie într-o stare mentală perfectă", a spus Ruzici, potrivit Mediafax.

Meciul din semifinale dintre Halep și Pennetta, programat inițial pentru dimineața de vineri, ora României 4:00, a fost reprogramat pentru vineri seara, la ora României 18:00! 

Citește și: L-a fascinat! Geniul care i-a format pe Agassi și Serena vorbește despre meciul Halep - Azarenka

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (29)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  10 Septembrie 2015, 13:02
Postat de cpt.ahab pe 10 Septembrie 2015, 12:46

Suntem o natie de oameni fara simtul masurii. Facem tot timpul nunta la victorie si inmormantare la infrangere. Ne place sa ne mandrim cu munca altuia, dar nu sa si sustinem la greu. Acum a dat gsp-ul in isteria Halep. Din primele 18 articole, 16 is despre si cu Halep. Jalnic!

Cu ce sa ne mai "laudam"? Economia bubuie, politica bubuie si ea, fotbalul bubuie si el, ne-a mai ramas tenisul !!! Daca se califica in finala, parca il vad pe mitoman pe Madison Square Garden, de imi piere pofta ca sunt roman !!! La un popor de amaresteni trebuie sa intelegi si tu. Sau vrei sa te mistocareasca astia de pe acum pana le meciul din Cupa Ligii???

897509776962786
Dinu Cozma  •  10 Septembrie 2015, 12:53
Postat de grivei15 pe 10 Septembrie 2015, 12:38

Alo GSP, mai vrem sa citim si alte stiri sportive, ne-ati asasinat cu tenisul...Pe prima pagina din site sunt numai articole din tenis...E prea mult...

pai hai s vorbim de gnohere si essombe ca sa citeasca si melteanul. ce mai e in ziua de azi o semifinala de US OPEN. paleste in comparatie cu transferul lui anton liber de contract.

agiler
agiler  •  10 Septembrie 2015, 14:38
Postat de benaflek pe 10 Septembrie 2015, 14:34

*** ca pentru victorie ea a fost recomensata deja cu prea multi bani pentru cat o duce capul .acum vreti sa o pupam *** .uite ca eu no pup .i

A muncit pentru banii aia nu a luat spaga ca oprescu.O alta gandire bolnava specifica inferiorilor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează