SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP A DIALOGAT CU FANII

Dialog cu fanii pe facebook » Simona Halep a răspuns celor mai interesante întrebari

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2015 18:08

Simona Halep a răspuns întrebărilor venite de la fani pe contul oficial de Facebook al Eurosport România.

Halep a vorbit despre obiectivele noului sezon, meciul de Fed Cup, dar a răspuns și celor care au vrut să știe care este dieta unei sportive de performanță.

-Cum comentezi faptul ca pe site-ul WTA ai devenit, pentru al doilea an consecutiv, cea mai populară jucătoare de tenis din circuit şi că te afli în finala pentru cea mai bună lovitură a anului?
-Sunt surprinsă, nu mă aşteptam. Îmi face plăcere şi mulţumesc fanilor care au votat pentru mine.

-Ce-ţi doreşti pentru anul care vine? Ce rol joacă fanii în viaţa ta şi care crezi că va fi atuul tău în următorul sezon?
-Îmi doresc să continuu să progresez şi bineînţeles să câştig turnee importante. Susţinerea fanilor este bine venită, mă ajută mult. Atuul meu este capacitatea mea de a lupta şi a nu ceda.

-În ce constă dieta ta în timpul sezonului? Câte mese ai pe zi şi ce anume mănînci?
-Nu am o dietă. Mănînc tot ce îmi place, dar lejer, de câteva ori pe zi în funcţie de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata şi îngheţata.

-Ce te motivează să treci peste momentele grele dintr-un meci?-Nu-mi place să pierd, deci refuz înfrîngerea şi lupt din greu până la capăt. Așa am ieşit din multe momente dificile.

-Care sunt obiectivele tale pentru noul sezon?
-Îmi doresc să progresez în toate aspectele jocului meu. Să mă menţin în primele 3 din lume, iar câştigarea unui turneu de Grand Slam ar fi un vis împlinit.

-Vei juca cu Cehia la FED Cup?
-Da, voi juca! Aştept cu nerăbdare.

Citește aici toate răspunsurile Simonei la întrebările fanilor!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
201.
201.  •  07 Decembrie 2015, 19:12
Postat de lapusneanul pe 07 Decembrie 2015, 18:52

bosforel prostel a vrut si el sa o intrebe ceva, insa isi cere scuze, e foarte ocupat, e plecat cu afaceri in elvetia la basel...hahahahahaaha

Asteapta pensia batraneilor?

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Decembrie 2015, 18:52

bosforel prostel a vrut si el sa o intrebe ceva, insa isi cere scuze, e foarte ocupat, e plecat cu afaceri in elvetia la basel...hahahahahaaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează