SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA TORONTO

Din nou pe hard » Simona Halep revine pe suprafața pe care a avut cel mai mare succes în acest an

Halep a cîștigat în acest an trei turnee pe hard
Halep a cîștigat în acest an trei turnee pe hard

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2015 00:00

Simona Halep se întoarce de săptămîna viitoare pe suprafața pe care a avut cel mai mare succes în 2015. Ieri s-a tras tabloul turneului de la Toronto, acolo unde este favorită 2.

A treia jucătoare a lumii și-a încărcat bateriile în România și spune că este pregătită pentru ultima parte a sezonului, cea în care se va juca numai pe hard. Cu un nou membru în staff-ul său, fostul jucător Răzvan Sabău, Simona speră să înnoade seria de victorii pe care le-a avut la începutul anului. Pe hard ea a cîștigat trei trofee, la Shenzhen, la Dubai și la Indian Wells. Cum s-a schimbat suprafața, rezultatele nu au mai fost la același nivel.

Inițial, românca nu avea în program turneul de la Toronto. S-a gîndit mai bine și le-a cerut organizatorilor un wild-card. În condițiile în care Șarapova a anunțat că nu poate participa, românca a devenit favorită 2. În primul tur, ea are bye și urmează să joace marți sau miercuri împotriva învingătoarei din partida Jelena Jankovici-Caroline Garcia.

Pe partea Simonei se mai află Kerber, Radwanska, Suarez Navarro, Muguruza, Azarenka și Kvitova. Pe tabloul turneului Premier 5 de la Toronto e și Irina Begu, care va întîlni în primul tur o jucătoare venită din calificări.

"Toronto e un turneu important în calendarul nostru şi mă bucur că revin acolo după cîţiva ani în care am hotărît ca sezonul meu de hard să înceapă la Cincinnati. Acum am ales să joc la Toronto şi sper să fie bine"
Simona Halep

S-au oprit în "sferturi"

Irina Begu și Monica Niculescu au pierdut ieri în sferturile de finală ale turneului de la Washington, competiție de categorie International. Niculescu s-a retras din partida cu Sam Stosur la scorul de 0-4 din cauza unei întinderi la mușchii abdominali. Begu s-a luptat timp de 100 de minute cu Ekaterina Makarova, 12 WTA, care pînă la urmă s-a impus cu 6-4, 2-6, 6-1. Premiul pentru atingerea acestei faze este de 6.200 de dolari.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
criss1981
criss1981  •  10 August 2015, 16:25

joaca si slaba asta doua meciuri cel mult si apoi acasa cu coada intre picioare ca de obicei .

magura
magura  •  10 August 2015, 02:13

Succes Simona!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  09 August 2015, 11:35

Greu va fi, dar poate isi va reveni. Daca ajunge in semi, va fi o realizare mare. Bafta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează